måndag 11 juni 2018

Ungdomsmottagningen malmö lönnen

Ungdomsmottagningen Lönnen. Besöket kostar inget och vi som arbetar här har tystnadsplikt. Behöver du rå stöd eller någon att prata med? Vill du testa dig för någon sexuellt överförbar sjukdom?


Vi finns för dig från år till den dag du fyller år. Om du har legitimation eller pass, ber vi dig ta med detta vid ditt besök.

Region Skåne är ett landsting. Boka tid via besök, telefon eller nätet. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde omgående enligt överenskommelse. UMO är en webbplats för alla som är mellan och år. Det kallas för killmottagning.


I vissa fall är det manlig personal som arbetar på killmottagningen, eftersom vissa kan tycka att det känns mer bekvämt att prata med en manlig barnmorska, kurator eller läkare. Alla de tre lokalerna var i ganska dåligt skick, slitna och var dåligt handikappanpassade. Förutom bättre och mer ändamålsenliga lokaler får den nya mottagningen ett bättre utbud och utökade öppettider.

På onsdagen visas lokalerna upp för media och allmänhet. Ingvar Kamprad inredde svenskarnas hem, Henry Jarlsson deras kontorsplatser. Under år har västgöten verkat på Kinnarps och fört föräldrarnas arv vidare. Till oss kommer barn och unga som ännu inte har fyllt år som blivit akut sjuka eller råkat ut för en allvarlig olycka eller skada. Om du tror att ditt barn har skador i skelett och leder, ska ni istället söka vård på akutmottagningen för vuxna i Malmö.


Barn- och ungdomsmedicinmottagning Malmö. Cronquists gata, ingång 11 plan Malmö Hitta hit Du kan ta stadsbussen till station. Sydsvenska dagbladet skriver om Sara Eldéns och Terese Anvings studie Omsorg om barn i de köpta barnpassningstjänsternas tidevarv: En studie av barnflickor, barn. Vart kan jag testa mig för könssjukdomar i Sverige?


Här har du hela listan över kliniker och mottagningar i Sverige. I Malmö finns det tre ungdomsmottagningar som du kan vända dig till. SEK friends arena malmö 489. RFSU Malmö vill vara en arena för engagemang för alla som utgår från övertygelsen om sexualitetens centrala roll för individ och samhälle och verkar för en kunskapsbaserad och öppen syn på sexualitet och relationer.


RFSU Malmö har till syfte att möjliggöra engagemang, öka kunskap och bilda opinion inom frågor som rör sexualitet. Göteborgs officiella besöksguide, hittar du evenemang, aktiviteter, restauranger, boende, sevärdheter och mycket mer - kort. Kunskapen om vad som finns och inte finns i kvinnans underliv är fortfarande bristfällig, bland en hel del unga men också bland vuxna, menar Ida Dubravka Gladin på ungdomsmottagningen Lönnen i Malmö.


Du kan gå dit från att du är eller år tills du är mellan och år, det är olika på olika mottagningar. Barnmorskorna Malmö på Lindängen tar gärna emot dig som är gravid eller har frågor inför en graviditet.

Du kan också komma om du behöver rådgivning eller samtal kring preventivmedel och sexualitet, vill ta cellprov, testa dig för sexuellt överförbara sjukdomar eller samtala om klimakterieförändringar. Rönnen är vårt största studentboende och navet för vår studentverksamhet. Alla studentbostäder i Rönnen har eget kök och badrum. Folkuniversitetet i Malmö.


Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Det finns lokaler i föreningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg