fredag 15 juni 2018

Roliga blogg frågor

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? Jag skulle vilja leva i One Tree Hill, det verkar vara ett härligt gäng. Hade ju ett på ett och ett halvt år men kommer inte göra om det. I och med att mitt jobb ser ut just nu så att jag kan jobba lite varsomhelst hade jag hängt på M om han ville iväg någonstans.


Hej, välkommen till Blogglistor! Det hade varit roligt !

Här finns ett stort utbud av blogglistor som du kan använda till din blogg. Jag måste ju ha sjukt dålig karma för detta kunde inte komma olägligare! Men jag ska göra allt jag kan för att må bra tills i morgon då det är dags för mittnbsp;födelsedagsfirande med vännerna.


I brist på annat hittade jag en ganska rolig lista med frågor som jag svarat på. Listor är ett roligt sätt för dina läsare att få lära känna dig bättre och du får möjlighet att dela med dig av sådant som kanske inte passar in under ett eget inlägg. Här delar vi med oss av fem listförslag från några av våra favoritbloggare!


Har varit förlovad 96. KAN inte komma ifrån att jag gillar lyxiga miljöer, pengar, roliga kläder och hygieniska killar som Chuck. Sumo, clown, skådis, journalist.

Tror jag mest sa ”sumo” för att jag märkte att folk skrattade och därmed stod det klart att jag mest av allt bara ville vara rolig. Här kommer listan på 1frågor från Zandras blogg :) Lång, men ändå ganska roliga frågor … 1. Stina Sofia Evelina Sallerström Bohman2. Malin Collin via Mymlan till Skatan….


Hur gammal är du om fem år? Vem var den sista du träffade? Tänk dä hur vacker man kan va utan en sån dära stel sidenklänning. Vet inte om jag ska klassa det som läskigt eller bara roligt att jag minns att du hade en vit Ida Sjöstedt klänning, som vid tillfället såldes på Monki, och ett ”krusat” hår.


Hon skriver roligt och intressant och lever ett helt annat liv än vad jag gör om man utgår från bloggen. Vad ska du göra i helgen? Läser regelbundet Blondinbellas blogg men ej de andra du nämnde.


Jag läser hennes blogg för att hon har ett så annorlunda liv och livsstil och politisk åskådning än vad jag har själv, och för att hon är rolig personlig och ärlig med hur hon ser på saker. Man få träffa nya ting som 17. Inne i kommentarsfältet. Han kom ihåg mig på middag Familjen.


Bra att gå på fredagen fick roliga bloggfrågor 1. Nisse Edwall skriver om allt roligt med att vara förälder och allt jobbigt med att vara en modern pappa. En gullig myzpresentation av mig. Blogga om sådant som berör dig, saker du tycker är intressanta och som tex rör din vardag.

Uppdatera din blogg dagligen, gärna med bilder, och var gärna personlig och ärlig i dina inlägg kring roliga och seriösa saker, då bjuder du även lite på dig själv vilket dina läsare kommer att gilla. Meningslöst, men en sån jävla flasch back från bilddagboken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg