tisdag 19 juni 2018

Inredning vardagsrum grå soffa

Stort utbud av soffor. I RoyalDesigns omfattande sortiment hittar du soffor till rätt pris. Här kommer exempel på mysiga vardagsrum.


Samt en förklaring till varför just dessa vardagsrum har det där lilla extra! Ombonat vardagsrum med rustik touch. Mjuka jordfärger, en fluffig matta och massor av mjuka kuddar och filtar som ger rummet mönster. En soffa brukar vara rummets största investering och är också den möbel som sätter störst prägel på rummet. Ska vardagsrummet bjuda på skönt soffhäng eller ge plats för finfika?


Eller kanske både och. Välj en soffa som sticker ut och har en viss inredningsstil och som sedan sätter stilen på övrig inredning. Utforska prysseliuss anslagstavla Grå soffa på Pinterest. Sittdynor med slitstarkt överdrag och pocketfjädrar, vadderade med skum.


Grå möbler fungerar nämligen väldigt bra med rustikt trä, läder, metall och ljusa färger. Därför kan en grå soffa vara den perfekta basen för att skapa den eftertraktade nordiska stilen i ditt vardagsrum. Den blå soffan är en klassiker likväl som den är omåttligt populär – och det är lätt att förstå varför. Trendig, stilsäker, avskala lyxig eller skandinavisk.


Det kvittar vilken stil du eftersträvar i vardagsrummet – den blå soffan är alltid ett säkert kort. Kombinera taklampan med ett par andra ljuskällor som en golvlampa eller en vägglampa intill soffan. Hur många ljuskällor du behöver beror på rummets storlek och utformning. Fyll sedan på med levande ljus i säsongens anda för att skapa en mysig oas i vardagsrummet.


Min soffa är brun, vad ska jag ha för färg på kuddarna i den? Det intilliggande matrummet går i vitt, rött, grått. Väggarna i vardagsrummet ska målas om, vet ej färg där heller. Ev ska soffan färgas om, grått hade varit snyggt, men det går tyvärr inte pga den bruna som är nu. Köp din här Du hittar alltid bäst pris hos oss!


Cirrus soffa med divan i tyg Kiss natur från Mio. Om du vill göra ditt vardagsrum riktigt vackert, bör du gå efter de gråa sofforna direkt så att du kan få en mer bekväm livsstil tillsammans med det också. Så allt du behöver göra är att gå till rätt butik och få en grå soffa för dig själv så att du kan vila i din fritid med extra komfort.


Så om du är ute efter inspiration för just grått i vardagsrummet så är vårt tips dels att läsa vidare, men också kika runt bland alla fina foton här hos oss på Houzz! Ska jag satsa på grå väggar eller grå inredning ? Lite beroende på hur grått du vill att ditt vardagsrum ska vara så finns det olika vägar att gå. Grå matta, gråa möbler, betongbord och ljuslyktor i metall. Hårt, kallt och lite tråkigt kanske många tycker, men jag tänkte väga upp det med mängder av växter.


Bakom soffan vill jag hänga upp gardin från golv till tak utmed hela väggen och på golvet vill jag ha en stor, mjuk matta. Skapa spänning i inredningen genom att komplettera med andra färgval. Den mörkgrå mattan lyfter fram soffan och kuddarna, medan inslagen av orange i kombination med mässing och guld ger fin kontrast.


Inredning vardagsrum grå soffa

I min kategori Inspiration – vardagsrum här på inredningsbloggen Hemtrender har jag samlat en av blandning av inspirerande hem, nyheter, inredningstrender och inredningstips. En mix av skandinavisk design med inredning för ditt vardagsrum. Målade väggar och tapetbeklädda.


Minimalistiskt till eklektiskt. Oavsett om du drömmer om ett vardagsrum som är stort och luftigt eller litet och mysigt med en massa kuddar och lampor kan du hitta inspiration här. Vardagsrum är en central del i de allra flesta hem.


Inredning vardagsrum grå soffa

Soffor , fåtöljer och soffbord kan dessutom vara dyra inköp som förutom eftertanke kräver tips och råd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg