onsdag 6 juni 2018

Görel kristina näslund

Min senaste bok är BARA BLUFF, din överlevnadsguide i en värld där bedragarna blir fler och fler, en bok som berättar om den nya omfattande bedrägeribrottsligheten och hur du skyddar dig från att falla offer. Boken, som spänner fr ån de gamla favoriterna Hampus, Sävstaholm och Rosenhäger till nya und erbara sorter som Aroma, Mio och G. Hon växte upp i en liten by utanför Umeå och bodde på 70-talet i bostadsområdet Danviksklippan i Stockholm. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Näslund var under många år skribent i tidningen Vi. Hennes bostad är belägen i Sigtuna församling.

Varje beskrivning bygger på noggranna studier av äpplet i fråga. Varje äpple är också avmålat och avritat efter färsk, doftande förlaga av Ingrid af Sandeberg. Om författaren, samt info om kommande utgivning. Nu senast har hon skrivit en bok om prokrastinering med titeln Kom till skott! Görel Kristina Näslund.


Borderline personlighetsstörning. För första gången ges här en mångfasetterad bild av borderline personlighetsstörning. An apple a day keeps the doctor away.

Så lyder det engelska ordspråket. Och väldigt många studier visar att äpplen faktiskt gör väldigt gott för vår hälsa. Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Hon är legitimerad psykolog, disputerad till och me men har inte arbetat med patienter sedan hon gjorde sin psykologpraktik.


Hon är också en av landets kunnigaste pomologer. Sedan år har äpplen varit författarens största fritidsintresse och trädgården i Sigtuna rymmer äppelträd med tillsammans äppelsorter. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Varje höst kallas hon in för att ge råd och examinera sorter på Julita, Rosendals trädgårdar och andra mötesplatser för äppelälskare. De ska absolut inte beskäras på vårvintern, säger hon.


Bara bluff : din överlevnadsguide I en värld där bedragarna blir fler och fler. Jag är inte psykolog och läser den som lekman i ämnet, vilket är fullt möjligt. För att lära känna en psykopat får vi träffa tre personer i korta intervjuer. Namnet har dock aldrig blivit direkt vanligt.


Bland de yngsta är namnet extremt ovanligt. Om LIBRIS Sekretess Blogg Hjälp Fel i posten? Albert Bonniers Förlag Bokförlaget Ester Bonnier. Sök bland våra böcker, författare och illustratörer.


Hon menar att psykopaten ofta begår kriminella handlingar - både brott med och utan våld inblandat.

Den kriminella handlingen ger psykopaten en kick som skapar ett beroende, precis på samma sätt som missbrukaren är beroende av sin drog. Denna bok har som ambition att presentera olika synsätt på hur man bör behandla personer med borderline personlighetsstörning. Det finns flera böcker inom ämnet, men de flesta stödjer en speciell teori.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg