tisdag 26 juni 2018

Importera fru

Jag funderar på att importera en fru och skulle vilja höra om andras erfarenheter om detta. Mer specifikt är det de här frågorna jag vill ha besvarade: 1. Vilka länder ska man satsa på? Jag vill ha en utbildad tjej (hon ska kunna få jobb så småningom i Sverige) som bryr sig om sitt utseende. Hur hittar man en vettig utländsk fru.


Importera hustru från Afrika, hur går man till.

Jag ska importera en rysk fru - Sidan 28. Skydd vid ”fruimport” Tipsa SVT Nyheter. Men hur man kan importera en fru så där? Jag kan faktiskt inte förstå det.


Sparka svenska jobbare och lägg ned företagen här och importera från Thailand. Iran som inte har tillräckligt med oljeraffinaderier ska inte få importera raffinerad olja. Inspirerad av Kossuth försökte Engels nu importera den ungerska upprorstaktiken till.


Men i Thailand är det väldigt ovanligt att man gifter sig med en partner från en annan samhällsklass. Ofta är det så att om en äldre västerländsk man hittar en thai fru , så kommer hon vara från en lägre klass.

Jag har en fundering som jag vill ha svar på om mig själv: Varför är jag som jag är och är det egentligen något fel på att vara som jag? När hon har sitt eget liv utanför hemmet så får du en gladare fru och således ett gladare äktenskap för er båda. Filippinska kvinnor är väldigt familjeorienterade. Villkorebn för att föra in hundar och katter är de samma för alla EU-länder utom Irland och Storbritannienen.


Det finns även länder utanför EU som har EU-villkor. Vi har exempel på män som haft fyra-fem fruar och till och med någon som haft sex-sju kvinnor. Alltså bytt kontinuerligt, säger Eva Eriksson som på regeringens uppdrag utrett det växande problemet med fruimport. Av totalt kvinnojourer svarade stycken på SVT-nyheters frågor kring fruimport.


Okej, nu har jag bestämt mig. Nu till den stora frågan, är tjejjerna vettiga, hur undviker jag golddiggers och hur får jag henne till att flytta till Sverige? Var väl inte så öppen med att hon blivit importerad naturligtvis, men det kom fram efter några veckor. Otroligt trevlig människa och deras familj verkade lycka hon var riktigt kär i hennes man, två ungar hade dom.


Hon var har jag för mig. Aftonbladet har i en artikelserie beskrivit Thailand ur perspektivet andra sidan paradiset. Bland annat beskrivs att allt fler svenska män tar med sig en. Då handlar det om män som ser kvinnor som en handelsvara och som sätter i system att ta hit fru efter fru.


Det värsta fallet jag känner till är en man som tog hit stycken. Det var inte i Värmland men här vet jag bland annat en man som är inne på sin fjärde.

Vissa svenska män, så kallade serieimportörer, har satt detta i system då den så kallade tvåårsregeln i utlänningslagen medför att män kan importera en kvinna, utsätta henne för våld och övergrepp, och sedan bryta relationen innan de två åren har gått då kvinnan inte ännu har rätt att ompröva sitt uppehållstillstånd. De är dubbelt utsatta, har ingen aning om vart de ska vända sig och ingen koll på ekonomin eftersom mannen ofta tagit hand om allt. De vet knappt vilken adress de har, säger Carina Diaz på kvinnojouren i Luleå, till SvD.


Produkten fanns inte att få tag på i Sverige utan jag beställde den via Storbritannien. Det blev inte billigt (då jag var tvungen att importera dem), men det blev riktigt bra. Han, hans fru Alma och deras barn bodde på gården Grönstad på Visingsö och drev båda gårdarna tillsammans.


Svea och hennes man Bo Roempke över gården. Med amelia får du koll på trender och nyheter inom hälsa, skönhet, sex, relationer och karriär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg