tisdag 19 juni 2018

Bookbeat flera användare

Bookbeat flera användare

Dessa allmänna villkor utgör ett avtal mellan dig och BookBeat gällande användning av Tjänsten. Du kan där välja att ta bort en eller flera enheter som du kanske inte använder. När du har gjort det kommer det att fungera att logga in och lyssna på en ny enhet. För att logga in på en ny enhet, behöver du bara ladda ner vår app på enheten och logga in med din mejladress och ditt lösenord. Familjekonto gör det lätt för upp till fem personer att dela samma BookBeat -konto.


Lägg helt enkelt till familjemedlemmen som du vill dela ditt konto med genom att logga in på Mitt konto och skapa en ny profil. Så fort profilen skapats dyker den upp i alla enheter som är inloggade på ditt konto. Bookbeat märker ingen avmattning i tillväxten. Familjeabonnemang - BookBeat erbjuder ett familjeabonnemang - det gör inte Storytel.


BookBeats familjeabonnemang gör att du kan lyssna flera användare på olika enheter samtidigt. Varje ny användare du vill lägga till kostar kr extra per månad. Upp till personer kan använda samma BookBeat -konto. BookBeat ger dig tillgång till tiotusentals ljudböcker och e-böcker i mobilen.


Välj och vraka bland alla topplistor eller sök bland våra kategorier. BookBeat är en personlig tjänst så det går bara att lyssna en person i taget. Däremot kan man enkelt lägga till upp till fyra extra profiler på samma konto om man är flera i familjen som vill lyssna samtidigt. Med BookBeat i mobilen kan du när som helst njuta av en bra ljudbok. Windows har gjort det lite krångligare än tidigare att lägga till fler användare på datorn, till exempel för andra familjemedlemmar eller besökare.


Det beror framför allt på att användarkonton är kopplade till Microsoft-konton. Start-menyn och välj Inställningar. Nu får våra användare istället för ett starkt ljus en behagligare upplevelse som är bättre anpassad för mörka omgivningar, så att de slipper vakna till när de letar efter sin nästa favoritbok, säger Daniel Saidi iOS-utvecklare på BookBeat. Enligt bolaget har tillväxten i huvudsak kommit från de tre fokusmarknaderna Sverige, Finland och Tyskland.


Vi har ett riktigt bra momentum. Flera olika aktörer slåss nu på marknaden vid sidan av Storytel. Antalet användare har ökat kraftigt på både den svenska, tyska och finska marknaden. Du kan använda BookBeat -appen på din mobil och surfplatta. I dagsläget går det inte att lyssna och läsa på dator eller läsplatta.


Det finns idag flera olika tjänster på den svenska marknaden som erbjuder digital litteratur i ljud- och eboksform. Bolaget uppger detta i ett pressmeddelande och betonar att man fortsätter vara marknadsledande i landet. Det finns timer på ljudboksuppspelaren och det är enkelt att spola bakåt eller framåt. Samtidigt har intäkterna ökat med 1procent under det gångna året. BookBeats verksamhet i Sverige och internationellt drivs i flera dotterbolag inom Bonnierkoncernen och kommunicerar bara i undantagsfall begränsad finansiell information externt, exempelvis när en väsentlig milstolpe nås eller vid ett avslutat kvartal.


Niclas Sandin, V BookBeat , niclas. Den vanligaste tiden på dygnet som BookBeat används är strax efter på kvällen, just innan de somnar. Majoriteten av användarna finns på den svenska hemmamarknaden, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg