måndag 25 juni 2018

Klas hallberg hoho

Lyssna på klas hallberg och andra talare. För sin enastående förmåga att med ett varierat, engagerat, rytmiserat berättande fånga och ta sin publik genom vardagslivets olika betraktelser och öppna upp för både skratt och allvar. Stora Talarpriset är Sveriges största och enda oberoende pris.


Här på kanalen finns ett axplock från mina föreställningar, föreläsningar, intervjuer, boklanseringar och annat jag håller på med eller funderar på. Klas Hallberg har en enastående förmåga att skapa engagemang hos sin publik.

Efter år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 1 relevant i varje sammanhang. Det är ingen liten sak, och Hallberg hör till rikets största. UR Samtiden sänder “Vår extraordinära hjärna” i samarbete med Fri Tanke. Klas delar med sig av sina funderingar över vad man kan göra när hjärnan bråkat. Han är sedan många år en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.


Klas är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och har utsetts som Årets Talare tre gånger. Klas Olof Jonas Hallberg bor i en villa i Mellersta Gotlan Klintehamn.

Var 4:e minut blir någon ID-kapad. Klas inspirerar oss att våga ta klivet och visar genom vardagliga exempel hur missade chanser förändrar livet. Bara för att vi inte vågade. Det blir en hisnande färd mellan humor och allvar under parollen Hela Sverige Hånglar! En filosofisk humorshow om att leva innan man dör.


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Han leder dig rätt i balansgången mellan att styra upp och släppa taget. Klas avslöjar också hur du vinner på att bejaka förändringar. Däremot ger dig Klas inga standardlösningar, för du får mycket bättre svar själv på sikt. Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar.


Han är en mästare på att sätta fingret på det viktigaste och att få oss att inse vad som behövs göras för att det ska bli gjort. Underhållande show som man inte riktigt vet var den ska leda och man undrar om Klas alltid själv vet men han lyckas knyta ihop säcken på ett fenomenalt sätt. Han har utsetts till Årets talare flera gånger och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar. Av alla de bokstäver, alla de fraser som utgör det svenska språkets blommiga lustgår valde Hallberg att bygga sitt varumärke på detta: hångel.


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.

Föreläsare, författare - grym på scen! Läs mer om mina föreställningar och föreläsningar på. Han berättar också hur vi faktiskt kan påverka vår egen eller organisationens situation genom lyfta blicken och tillåta oss själva att ha en annan syn på vad som är möjligt. Det blir som vanligt en hisnande färd mellan humor och allvar. Klas har befattningar i svenskt näringsliv.


Jag tar ansvar för mitt eget misslyckande! Födelsedag och namnsdag. Klas är en naturbegåvning med stor talang att få med sig sina åhörare och framförallt att få dem att skratta. Området där han bor tillhör Klinte församling.


Hans bostad är belägen i Bromma församling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg