onsdag 13 juni 2018

Götalands tak omdöme

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Jag blev bemött på ett mycket professionellt sätt från början till slut, från arbetsledare till personal som var på plats. Vi håller hög kvalitet i allt vi gör och följer alltid de branschstandard och monteringsanvisningar som finns. Vi gör i princip alla typer av tak och allt som hör därtill.


Götalands tak omdöme

Lär känna dina kunder. Upprätta din företagsprofil nu, så att du kan besvara dina omdömen och få kundinsikter. Det innebär att vi inte slarvar med kvalitén. Vi följer alltid HUS AMA och tillverkarnas monteringsanvisningar samt den branschgemensamma standard som takmaterialtillverkarna tagit fram.


Jobbet gjordes snabbt på mindre än en vecka av ett stort team om 4-personer och Robert var alltid tillgängligt vid frågor och gav bra svar. På taket ligger fina lertegelpannor (Höjslev) från Randers. Vi utför arbete som takläggare och byter tak åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.


Götalands tak omdöme

Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Gör en förfrågan på BraByggare och få svar från relevanta hantverkare nära dig. Vi skapar värde genom täta, vackra och hållbara tak. Vi har stor kapacitet och gedigen erfarenhet och vill gärna hjälpa dig med stora eller små projekt.


Bostadsrättsföreningar, privatpersoner, samfälligheter och fastighetsägare är alla välkomna! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Bolaget har anställda, snittlönen har ökat 0. Götalands Tak minskade sin omsättning med -5. Verksamhetsbeskrivningen för.


Dorunner använder cookies. Du kan själv via din webbläsare välja om du vill tillåta cookies eller ej. Café Husaren: Vackert tak ! Vi är experter på takarbeten och erbjuder er professionell hjälp med att både renovera och lägga helt nytt tak ! Göteborg, Sverige på TripAdvisor.


Hans E: Omläggning av tegeltak samt underpapp och läkt, bra första besök, snabb offert som innehöll allt. Det beror på vilket tak du har! En tegelpanna kan hålla i flera hundra år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg