måndag 18 juni 2018

Thaimat göteborg

Thaimat göteborg

Vi förhandlar så att du slipper. Välkommen till Samui Thai Kitchen! I den familjeägda restaurangen serveras den hemlagade thaimaten och på menyn finns något för alla, för alla olika tillfällen. Vi har givetvis vegetariska och veganska alternativ för dig som. Här äter du fantastiska thairätter tillagade av våra duktiga kockar och i en miljö som vi garanterar är helt unik.


Thaimat göteborg

Vår personal är duktiga och har fokus på servicekänsla för att göra ditt besök så minnesvärt vi bara kan. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Restaurang Thai Nisa serverar läcker thailändsk mat gjord på färska råvaror. Onlinepizza och Hungrig är nu foodora!


Topp-priser när du bokar online! Khao Tip Thai är en familjägd thai take away restaurang. Du kan välja mellan thaimat take away eller sitta i vår restaurang och njuta av maten.


Göteborg som vi har missat. Vi serverar under lunch en rätters buffé för 89kr och där ingår vatten, sallad och kaffe. Måltidsdryck kostar kr (burkdryck). Måndag - Fredag 11:- 14:30.


Några av våra specialiteter. Wokade risnudlar med tamarinsaft, ägg, vitlök, purjolök vitkål, morot och krossade jordnötter. Med en meny som speglar “Street Food” i Thailand har vi snabb fräsch och godaste thaimat.


Fråga gärna personalen om du undrar något, vi rekommenderar gärna en maträtt efter dina preferenser. För var år öppnas fler restauranger så saknar du en restaurang nära dig är sannolikheten stor att en kommer att finnas inom kort. Varmt välkomna att prova vår mat! Köket baseras på Fahs fleråriga erfarenheter från att driva restaurang i Bangkok och på hennes erfarenhet från flera.


Här serveras härliga smakrika rätter med dofter och smaker. Spara upp till på boende. Vi tycker att maten måste uppfylla högt ställda krav för att få kallas riktig thaimat. Hos oss lagar vi maten på gammaldags hederligt thailändskt vis, direkt på plats i vårt kök. Vi fixar maten till festen om du behöver.


Om du kan beställen en vecka före fixar vi catering till din fest. Maten var väldigt god och. Jag vill att du alltid ska få en fin smakupplevelse och därför är min thaimat gjort av de bästa råvarorna.


Det är väldigt viktigt för mig att du blir nöjd och kommer tillbaka igen till Mook Thai många gånger. Du väljer själv om du vill njuta av maten i vår restaurang eller om du vill ta med dig den hem. Arkaden Galleria består av butiker och restauranger på tre plan med fokus på mode, design och inredning.


Här hittar du butiker som Iems, Zara, Raglady, Bolia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg