tisdag 5 juni 2018

Bo i borstahusen

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Fina erbjudanden på hotell i hela världen.

Här, på bästa läge, bygger vi våra nya stoltheter: Strandhusen (äganderätter), Brf Solstrålen (bostadsrättslägenheter, slutsålda) samt Brf Soldiset (gatuhus) – bostäder av högsta standard och materialval i stilren skandinavisk design. Samhället och dess karakteristiska trånga gränder är något alldeles speciellt. Borstahusen utanför Landskrona ligger vackert vid havet med utsikt över Öresund. Skånes första och hittills enda 5-stjärniga anläggning. Något vi är väldigt stolta över.


Nu, nästan 2år senare, växer det idylliska samhället med omsorgsfullt utformade, arkitektritade bostäder där du kan njuta av det enkla och goda livet, med havet som närmsta granne. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen.

De flesta barnen är i grundskoleålder och av de som bor här är barn under år, vilket är lägre än genomsnittet () för kommunen. För den bilburne ligger motorvägen fem minuter bort, och för tågpendlaren ligger Landskronas tågstation på bekvämt cykel- och bussavstånd. Inom en timme når du dessutom tre flygplatser (Ängelholm, Sturup och Kastrup)! Somna gott till böljor som slår längs strandkanten och vakna som en ny människa.


Våra stugor med 4– bäddar ligger i en idyllisk och lummig parkmiljö precis vid stranden, omsluten av höga tallar som susar i vinden. Här kan du bo året om. Vi hoppas att det är en plats att träffas på för att äta god mat tillsammans. Vi har många barnfamiljer som gästar oss under sommarmånaderna.


Mycket tack vare vår gröna, lummiga trädgård som har både gungor och boulebana. Och såklart den goda maten. Men ena foten i Öresund och en järn-trea bort till Landskrona Golfklubb är det lätt att trivas, speciellt om du har en förkärlek till just havsbad och golf. Att värna om Landskronas miljö, om invånarnas hälsa och trygghet är en viktig fråga för Landskrona stad.


Vi erbjuder rådgivning till dig i din. Med våningar, stora fönsterpartier och balkong i varje bostad har utsikten en stor roll.

En liten ö mitt i Öresund. Ven är ett populärt utflyktsmål och erbjuder både camping, bad och historiska sevärdheter. Ven är en av skönheterna du kan vila ögonen på från Magasinhusen. När ett hus står klart bildar de boende en egen bostadsrättsförening och Bovieran AB har inte längre ansvar för drift o underhåll.


Eventuell försäljning av lägenheter sker via mäklare och Hemnet. Bo vid stilla havet och de vilda vågorna. Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka.


Njut av det pittoreska fiskeläget och de vita sandstränderna alldeles utanför dörren, och samtidigt av storstadens puls på mindre än minuters avstånd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg