onsdag 6 juni 2018

Leg psykoterapeut helsingborg

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Kontaktuppgifter till Leg. Christer Karlsson Leg.


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Helsingborg. Din sökning på psykoterapeut helsingborg gav företag och du har nått slutet av. Hitta och få information om leg psykoterapeuter i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.

Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i KBT och har främst erfarenhet inom allmänpsykiatrisk verksamhet för vuxna. Erbjuder tjänster såsom KBT-behandling vid t ex depression, ångest, fobier, tvång, stress, kriser, övervikt, ätstörningar, missbruk, relationsproblem och svårigheter med känslomässig reglering mm. Till en privatpraktiserande psykoterapeut kommer du helt på dina egna villkor. Du stannar så länge du vill och tycker att det är givande.


Hos Dynamiska samtal i Helsingborg och Lund får du professionell hjälp av Anna som är psykoterapeut och samtalsterapeut. Vi har nu en ledig deltidstjänst på vår mottagning i Helsingborg. Du som söker skall vara legitimerad psykoterapeut i KBT med inriktning på vuxna. Tjänstgöringsgrad , fördelat på två dagar i veckan.


Det går att utöka tjänsten upp till 1 om du har möjlighet att arbeta på två olika mottagningar. Jag är ackrediterad av Region Skåne inom ramen för rehabiliteringsgarantin i Hälsoval Skåne. Lena Krantz som finns på Domaregatan 2E, Helsingborg.


Läs mer under länken Rehabgaranti. Drygt är kvinnor. Socialstyrelsens statistik nov. Legitimerade psykoterapeuter har Sveriges kanske längsta utbildning.


De vanligaste grundutbildningarna för leg psykoterapeuter är psykolog, socionom och läkare.

Södra Avenyns mottagning i Helsingborg är en psykoterapimottagning. Vi har olika inriktning och kompetens att erbjuda dig och har stora möjligheter att matcha dina behov och svårigheter till bästa möjlig behandling. Psykoterapeut - sök, jämför och boka!


Läs allt om och boka tid hos Familjeterapeuterna Syd i Helsingborg i Helsingborg , Skåne län på Vården. Mitt namn är Björn-Sindre Jalamo. Inom min tid som psykolog har stor del av mitt arbete varit psykoterapier med KBT som grund. Utöver terapier har jag bred kunskap och erfarenhet inom neuropsykiatri. S:t Lukas Gotland söker en legitimerad psykoterapeut eller legitimerad psykolog.


Vi söker dig som har ett engagemang och erfarenhet av arbete som psykoterapeut. Då vi arbetar med en terapeutisk bredd och ett integrativt synsätt kan du vara antingen psykodynamisk eller kognitivt beteende-inriktad. Båsta Halmsta Helsingborg och Ängelholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg