torsdag 14 juni 2018

Vad killar gillar i sängen

Vi tycker alla olika om vad som är bra eller dåligt sex. Sajten Cosmopolitan frågade sina läsare om vad som är sexigt i sängen och vad man kan göra för att sexet ska bli bättre. Här är några av svaren de fick in: ”Visa ditt självförtroende.


Släpp gärna kontrollen men var inte rädd för att ta tillbaka den. Straight killar vad tänder ni på i sängen ?

Någon speciell ställning eller något som tjejen gör eller så? Det här är väl lite kinky kanske, men blir galet sugen och stenhård av att bli spoonad och omhållen av en naken tjej. Enligt män: fel som kvinnor gör i sängen Vad kan kvinnor bli bättre på i sängen ? Tydligen dessa tio punkter om man få tro den amerikanske sexterapeuten Rod Phillips.


Killen gillar väl när jag rider och suger mycket. Helst när han blir kåt utan förvarning och vill dra med mig in i sängen. Vi frågade ett stort antal tjejer om vad de känner saknas i sängkammaren och fram till den här listan med saker tjejer vill att killar ska göra i sängen !

Vad jag eller nån annan i tråden tänder på innebär inte att din kille automatiskt kommer tända på. Det som funkar är att prata med honom och höra med vad han vill du skall göra. I sängen vill vi väl alla ha en riktig slampa, inget gör mig kåtare än när hustrun är slampig i sängen och kåt är ju vad man vill va.


Jag tycker du ska skruva upp istället för att lägga band på dig. Läs även Tjejer avslöjar: Det osexigaste en kille kan ha på sig. Att min partner går ner på mig (fast ja vem vill inte det?!) 10.


Jag gillar när den jag har sex med är äventyrlig och fantasifull, sex behöver inte bara vara i sängen 11. Självförtroende = apsexigt! Hallå, men kvinnor då? Jag fick brev där det hävdades att kvinnor minsann gör flera tusen fel i sängen.


Listan om männen var kul och lärorik, men gudarna ska veta att ni kvinnor oftast inte har en susning om vad vi män vill eller känner. En lista om era tabbar vore bra, hälsade Peter. Vad gillar killar bäst i sängen ? Tjejer vad gillar era killar o killar vad gillar ni?


Tjejer gillar typer av killar Jag kan tänka mig att inte alla tjejer gillar att man binder fast dom på toan Vad de gillar i sängen Mår dåligt över att jag mår dåligt hej jag vet inte vad jag ska göra just nu, har mått dåligt sen jag var ca år (är nu) och har.

Hur killar vill ha det i sängen är mycket individuellt då det finns många olika behov och många åsikter om detta. Generellt brukar det vara så att killar gillar när tjejer tar initiativ och är delaktiga i både förspelet och även under akten. Se myter om vad tjejer älskar i sängen – men egentligen avskyr, här! Mer: typiska inredningsdetaljer som killar älskar – men tjejer hatar.


Ja, man undrar ju varför Meowr: min pojkvän är 1 Jag trodde det var en regel att tjejer ska bli ihop med äldre killar ! Du undrar vad du kan göra för honom. Tja, fråga honom då vad han har för fantasier, försök prata öppet om det, kan vara lite motigt i början men om ni är trygga med varandra så funkar det säkert jättebra. Han kanske tänker som du.


Så var lyhör och då menar jag inte bara vad hon säger utan hur hon KÄNNS. När spänns hennes kropp, när slappnar hon av, när ryser hon, när skakar hon, när gråter hon, när stönar hon och så vidare. Ta kontroll Det här är väl individuellt, alla tjejer gillar ju inte dominanta killar.


Men när det kommer till screamers så kan de lätt bli obekväma och tro att typ grannarna ska ringa polisen då de tror att det sker en misshandel. Killar gillar när tjejen skrikstönar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg