torsdag 28 juni 2018

Tacka för första dejten

Tack för era svar, men aj, det där lät inte så bra för min del. Antingen så är dom inte intresserade eller så får jag mest loja kvinnor på tråden. Tror det kan vara lite både ock.


Möjligtvis så har jag feltolkat signalarna, för jag har aldrig varit med om att det slått gnistror på en första nätdejt. Detta är en typisk konversation som uppstår för de som har svårt att tacka nej till en dejt, och metodiken är ganska enkel – man säger att man är upptagen trots att man inte är det. Detta gör att man inte måste konfrontera och faktiskt tacka nej, utan hoppas att dejten ger upp med att fråga.

Men när de här varningsflaggorna vajar – då är det inte värt att lägga ner tid på en andra dejt. Om du åt vitlöksbröd till lunch kanske det är smart att ta ett tuggummi innan dejten. Kom ihåg att första intrycket är väldigt viktigt! Om du dyker upp ostädad på dejten kan det vara game over redan innan det började.


Bra samtalsämnen på första dejten. Första dejten tips för killar - tips för första dejten. Välkommen till Perfecto - allt om dejting, stil och mode för killar!


Tips och råd för besvikna.

Försök att se det från andra hållet: Redan dagen efter ert första möte känner du dig alldeles uppsluka du kan knappt tänka på annat än ert möte. Jag har en hel del skjortor ( fina skjortor) samt chinos, men vet inte vad för färg man ska ta eller om det är för överdrivet med skjorta. Med skor tänkte jag dressskor i brunt men sen resten vet jag inte.


Det som vi ska göra på dejten är förmodligen en fika och en promenad. Kanske vi ska äta middag men det brosepå hur vädret blir. Men hjälp, det finns så mycket att tänka på och alla vill vi att det ska bli så bra som möjligt. Mötesplatsen lät Mats Danielsson, professionell föreläsare och en av Sveriges mest anlitade experter på framgångsrikt bemötande samt vett och etikett , ge sin syn på hur man hanterar olika dejtsituationer.


De uppskattade också när männen avbröt för att ställa intresserade följdfrågor och använde ordet ”du”. Enligt forskarna är den första dejten är alltså lyckad om de involverade personerna ger varandra uppmärksamhet, visar att de lyssnar och (det kanske mest överraskande) fokuserar på kvinnan. LÄS ÄVEN: BRA FÖRSTA DEJTEN. Anna har blivit sviken av tidigare partners och vill hitta någon att lita på. Hennes dejt kallar sig för en mjuk tönt som haft det trassligt tidigare, men är nu på en stabilare plats.


Ladda ned nej för att ändra vilken sorts kommunikation. Få till en lyckad dejt! Vid första dejten vill få ha och har. Kk dejt för att tacka ja, var vår första dejten till en.


Nu är du redo för din dejt!

Lycka till och kom ihåg att inte ta den första dejten på alltför stort allvar, slappna av och ha kul istället. Förbered dig för första dejten 1. Fusklapp med samtalsämnen. Om du vet att du blir nervös kan det hjälpa att vara förberedd. Fikar ni på första dejten får ni däremot mycket tid till att prata och ställa alla de vanliga frågorna om jobb, familj och intressen. En bra start när ni precis ska börja lära känna varandra.


Kaféer är perfekta för första dejten. Apropå att prata, till skillnad från barer och pubar är kaféer inredda just för långa, innerliga. För att inte tala om vilken bra anledning det ger till att fortsätta dejten hemma hos dig efter er första aktivitet är avklarad. Sen måste det inte vara just bananer eller fruktsalla men be henne ta med sig något eller göra något speciellt för att hjälpa dig eller kanske att kä sig i något speciellt. Lägg inte för mycket förväntingar i första dejten.


Se helst mötet som lite oskyldigt skoj. Om den första dejten går bra kan du fundera på om du vill träffa personen igen. Vänta inte fem månader med att ta kontakt.


Planera dejten i förväg. Det visar på att du vet vad du vill och är trygg i dig själv. Det bästa för en första dejt är en rolig aktivitet eftersom du minskar risken för en pinsam tystnad och er konversation får ett mer naturligt flöde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg