måndag 25 juni 2018

Biljett24 håkan hellström

Håkan Hellström firar år som artist med fyra konserter på Ullevi i Göteborg. Hos oss kan du boka hotellpaket med biljetter till konserten, centralt boende och frukost. Vet inte vad du vill uppleva? Hitta evenemanget som passar dig.


Biljett24 håkan hellström

Sveriges just nu hetaste liveartist kommer tillbaka till Ullevi för en spelning nästa sommar. Vi vill erbjuda marknadens bästa kundservice! Du når oss per telefon alla dagar i veckan - dygnet runt! E-post besvaras inom timmar.


Vi köper, säljer och byter biljetter och vill erbjuda marknadens bästa villkor, den smidigaste transaktionen och den bästa servicen. Våran biljettgaranti gäller. Jag bestämde mig en vecka före konserten att jag gärna ville dit.


En fest av samvaro, närvaro och gemensam kärlek till musiken. Biljetterna var givetvis slut hos arrangören. Vi firar de magiska åren i sjömanskostym, jeansjackan och hattarna, ungdomen, uppväxten, visorna och popmiraklen.


Då trodde jag aldrig att jag skulle bli kvar i rampljuset så länge. Den kritikerrosade göteborgaren kommer hem! HÅKAN HELLSTRÖM – PÅ ULLEVI I GÖTEBORG. Det är dags att fira med storslagen konsert då det nu är år sedan stjärnan slog igenom med ”Känn ingen sorg för mig”. Japp, jag måste ju försöka igen medan solen står i zenit.


Biljett24 håkan hellström

Ni som var där sist - varmt välkomna tillbaka. Och ni som inte var där - hjärtligt välkomna ni också. Vi vänder oss till konsumenter som önskar en flexibilitet i sitt biljettköp och erbjuder således både förhandsköp och sista-minuten service till de flesta stora evenemang i och runt Sverige. Trycket på biljetter är fortsatt enormt. Och på fredag släpps biljetterna till nästa års sommarturné: Det kan vara så att priserna har gått ner i och med att det blir en konsert på Ullevi.


Tyvärr så är dock biljetterna slut sedan länge vilket flertalet. Den oktober får de svenska fansen se bandet live på scen. På Ticnets kösida stod följande meddelande: Obs! Det är många som vill boka biljetter på Ticnet. Och självklart ville några göra sig en hacka på Håkan -fans.


Vissa personer har visst ingen skam. Nästa sommar fyller vi Ullevi med förhoppningar och regnbågar. Var med och fira Håkans första år som artist.


Det finns ingen svensk artist som någonsin varit i närheten av detta, säger Kristofer Åkesson på Live Nation. Så när som på några platser. Boka bord hos oss till festkvällen! Filmens titel är baserad på Hellströms debutsingel Känn ingen sorg för mig Göteborg, på albumet med samma namn. Freddie Wadling och Ebbot Lundberg gör också cameoroller, som alkoholister.


Eftersom Håkan är känd för att leverera citat som träffar rakt i hjärtat har Baaam listat textrader som vi aldrig kommer att tröttna på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg