fredag 22 juni 2018

Frånluftsaggregat villa

Ett FTX aggregat kan även kallas för luftbehandlingsaggregat, ventilationsaggregat, Till- och frånluftsaggregat mm. Hjärtat i ett FTX ventilationsaggregat är värmeväxlaren. De flesta ventilationsaggregat är utrustade med roterande värmeväxlare eller motströmsväxlare, det finns även andra typer av värmeväxlare som korsströmsväxlare, regenerativ värmeåtervinning mm. Vi kan ventilation och hjälper villaägare, fastighetsägare, förvaltare och företag i Stockholm.


Besök oss och se vad vi kan göra för dig! Ladda ner allting om EXHAUSTO FXR och FXE, en komplett lösning för återvinning av energin i frånluften som kopplas till en värmepump via en vätskekrets. Våra till- och frånluftsaggregat är mycket flexibla. Välj själv funktionsenheter med hänsyn till önskad funktion och kapacitet.


Det modulbyggda höljet anpassas till respektive kombination. Beroende på vilken funktion som önskas, kan aggregaten erhållas i ett eller två etage. Förbättra luftkvaliteten med våra ventilationsfläktar. Här hittar du ett stort sortiment av ventilationsfläktar som passar både till kontor som hus.


Frånluftsaggregat villa

Mekanisk frånluft är vanligt i nyare hus, för att få tillräcklig ventilation. Finns möjlighet till värmeåtervinning. Vilka typer av ventilation finns det egentligen? Vilka för- och nackdelar har de och när ska man använda vilken? Varmitek energisystem AB levererar och installerar frånluftsaggregat.


Kombinera bergvärme med ett frånluftsaggregat , och få extra bra energi till din värmepump. NIBE AirSite kan leverera NIBE värmepumpar för en komplett installation med samverkande styrsystem. Monteras i kanal eller med fästram KR.


Frånluftsaggregat villa

En frånluftsvärmepump kan mer än halvera uppvärmningskostnaden för en villa eller ett fritidshus. Hur stor besparingen blir beror på husets storlek, planlösning och var i landet det ligger. För att få en exakt kalkyl – kontakta din närmaste Thermia-återförsäljare.


Kuben Ventilation tillverkar marknadens tystaste ventilationsaggregat i teknikens framkant. Vi kan bygga ditt ventilationsaggregat precis som du vill ha det. Idag är det självdrag.


Frånluftsaggregat villa

Jag har satt in extra tillluft och har totalt st på ovanplan och lika. För utbyte av frånluftsvärmepumpar vid installation av fjärrvärme eller annat system. FBX-XL är ett frånluftsaggregat med inbyggt filter, fläkt och styrutrustning.


FBX-XL används där en frånluftsvärmepump varit installerad och skall ersättas med fjärrvärme. FBX-XL ventilerar huset medan fjärrvärmeinstallationen förser huset med varmvatten och värme. Hemkomfort mäter radon och installerar med garanti och SSM-utbildad personal i villor , flerbostadshu… Läs mer. This is a sample text. Tekniken är väl utprovad och patenterad.


Frånluftsaggregat - ventilationsprodukter. Det finns stora områden där det är långt till berg och många tomter är för små för traditionella jordslingor. Vid frågor Ring vår telefonsupport för professionell. I villor och småhus är detta inte reglerat i lag utan fastighetsägaren och boende har själva ett egenansvar att tillse att ventilationen fungerar och att hus och boende mår bra.


Villaventilation, mekanisk, bör rengöras ungefär vart tredje år men ventilationsflödena behöver även kontrolleras och injusteras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg