fredag 15 juni 2018

Biljett24 äkta

Biljett24 äkta

Biljettär din biljettförmedling för de mest attraktiva nöjes- och sportevenemangen. Vi köper, säljer och byter biljetter och vill erbjuda marknadens bästa villkor, den smidigaste transaktionen och den bästa servicen. Trots att matchen var helt utsåld kunde vi ordna dessa biljetter till dig. Biljetthar funnits i år och vi har alltid levererat äkta biljetter precis som vi utlovar.


Vi har kundservice öppet dygnet runt och vi har även egen personal på plats vid evenemang för våra kunders trygghet. Varje biljett som förmedlas genom Biljettgenomgår därför ytterst noggranna kontroller för att säkerställa att biljetterna är äkta och fungerar felfritt vid inträdet. Vi har alltid egen personal på plats vid evenemang. Sajten Biljetthade i går eftermiddag biljetter Springsteen-konserten till försäljning – och annonserade samtidigt om att de kunde garantera biljetter i lager. Som ett pokerspel” Biljett:s vd Daniel Lindblom ser inget konstigt i detta.


Köpte i min enfald två biljetter till Guns N Roses från Biljett24. Fick idag hem dem och det är ju princip bara en utskrift av biljetter som någon sålt dem. Kommer få äkta biljetter – Alla biljetter som säljs via oss kommer från privatpersoner eller företag.


Biljett24 äkta

Dessa kontrolleras noggrant och är äkta originalbiljetter. Om något mot förmodan skulle uppstå så finns vi med dig hela vägen tills ridån går ner. Vi vill samtidigt göra dig som konsument uppmärksam på att inte köpa biljetter från andra andrahandssajter såsom onewayticket, biljett, biljettnu mfl då det inte finns möjlighet för oss eller arrangören att garantera eller kontrollera om biljetterna är äkta. Handla därför alltid från den officiella biljettleverantören. Tog över veckor att få biljetterna.


I förra veckan nystades ännu en skandal upp kring företaget Biljett Nu. Nu anklagar tidigare anställda Ann Ingesson företaget för att systematiskt lura sina kunder. Kampen om biljetter till stora konserter har blivit en sekundstrid.


Filter tog reda på hur biljetthajarna alltid kan ligga steget före. Hockeyprofilen Kristian Huselius begärs häkta dömd för bl. Hos oss handlar allt om kundomdömen.


Ta del av andra konsumenters autentiska upplevelser. Kom igång med att läsa, skriva och dela omdömen på Trustpilot redan idag. En säker affär för köpare Som en ledande aktör på vår marknad är det av yttersta vikt att vår tjänst fungerar felfritt. Detta innebär risker för köparen eftersom andrahandsaktören då inte kan kontrollera att säljaren verkligen skickar biljetterna och att biljetterna är äkta. När du säljer dina biljetter till Biljettbehöver du inte vänta på att en köpare ska nappa på ditt erbjudande.


Får biljettverkligen ta ut sådana överpriser? Känner mig verkligen lurad. Hej EvaLena, Ja, företag som säljer biljetter i andrahand får sätta ett annat pris än arrangören. Det är därför vanligt att andrahandsbiljetter säljs till ett högre pris än vid förstahandsförsäljning. Biljetten är äkta , köpet är lagligt men när du kommer till entrén kan det hända att du inte släpps in, eftersom din biljett har makulerats.


Skräckscenariot för konsertbesökare som köpt biljett i andra hand är idag verklighet. Och på Konsumentverket gör man ingenting. Köp biljetter till Melodifestivalen på Ticketmaster.


Biljetter till konserter, sport, teater och mycket annat hos viagogo, ett biljettorg på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg