fredag 22 juni 2018

Mikrobrytare lås

Elektriska Lås Dörrlås mikrobrytare. Låshus med mikrobrytare. Många låshus finns med mikrobrytare för koppling till larm- eller passersystem.


Här hittar du som OEM-kund alla beslag och lås från ASSA ABLOY Opening Solutions som du behöver för fönster, dörrar och skåp. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar om våra produkter. Mikrobrytaren som indikerar när utrymningsvre nyckel eller vred används.

Enpoliga växlande mikrobrytare. Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Placeringen av mikrobrytaren får ju anpassas från fall till fall. I mitt lås som är ett ASSA hakregellås så gick det bra att montera mikrobrytaren på en liten plåtvinkel som sedan kunde skruvas fast i låsbleckets bakkant enligt bifogad bild. Ett lås är en mekanisk, elektromagnetisk eller elektromekanisk anordning som ska förhindra oönskat tillträde till ett utrymme eller otillbörligt tillgrepp av egendom.


En nyckel, elektronisk nyckel eller en elektronisk eller mekanisk kod används för att öppna ett lås. För att låsa upp ett lås utan nyckel kan man använda en dyrk. En mikrobrytare är en typ av gränslägesbrytare, fast i ett mindre format.


De lämpar sig bra för detektering av föremål där mindre manöverkraft finns att tillgå.

Med växlande kontakt och anslutningskabel. Monterad på fixeringsplåt för enkel montering. SSF200) skall mekaniska lås och elektromekaniska lås vara försedda med mikrobrytare som ansluts till en för verksamheten väsentlig funktion (se BBR) genom indikering av regelns läge.


Jag måste byta ett lås på bilen, för någon av låset har en trasig brytare, så bilens dator tror att någon dörr är öppen. Men hur kan jag ta reda på vilket lås som felar? Skulle va skön om man slapp ta loss alla paneler. Jag hade hoppats på att den röda lampan i dörren skulle synas när dörren är stäng men icke.


Då har man bytt brytaren i låset och tåg lite bilder under tiden och tänkte att andra kan ha nytta av det. SAFETRON är en totalleverantör av elektroniska låslösningar - från enklare daglås till avancerade högsäkerhetslås. Därför kan vi erbjuda elektroniska lås till samtliga delar i ett fastighetsprojekt, oavsett säkerhetsnivå och funktionskrav. The cookies we want to set are for analytics purposes only. These tell us things such as how visitors get to our site, what pages on our site were looked at, and how.


Tänk på att låsa om ditt hem så att det är minst lika svårt för en obehörig att ta sig ut som in. Låt inte en tjuv som tagit sig in via ett fönster bära ut ditt bohag via ytterdörren! De flesta är vana vid att låsa ytterdörren från utsidan och sedan åka hemifrån. STEP elektromekaniska lås.


StepLock är marknadsledande inom elektromekanisk låsning. Alla våra produkter är utvecklade och producerade i Sverige. I sortimentet hittar du elslutbleck, eltryckeslås och andra typer av elektromekaniska lås som höjer driftsäkerheten i alla typer av dörrmiljöer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg