onsdag 13 juni 2018

Istdp malmö

Istdp malmö

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut?


I utbildningen till ISTDP -terapeut ingår därför alltid att terapeuten ges handledning på sitt arbete utifrån videoinspelade samtal. We had a chat with her to find out more about what she thinks about ISTDP , couples therapy and working with creative people, among other things. How did you find ISTDP or did ISTDP find you? I was very fortunate to have discovered ISTDP very early in my clinical training at a day seminar offered in Los Angeles.


ISTDP -mottagningen ligger nära Fridhemstorget, Erikslust och Rönneholmsparken i Malmö och är lätt att nå med allmänna kommunikationsmedel, cykel och bil. Om Psykoterapimottagning ISTDP, Malmö. Hit kommer du som har en lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Det kan handla om oväntade förändringar i ditt liv eller annat som skapar en obalans i din tillvaro.


Patricia Coughlin kommer att ha en heldagsworkshop kring effektivitet i psykoterapi utifrån forskning och egna erfarenheter. Se mer info i den bifogade flyern. Kursen leds av Liv Raissi och Peter Lilliengren.


Att förändras är inte nödvändigtvis enkelt, men det är möjligt. På senaste har även intensiv psykodynamisk korttidsterapi ( ISTDP ) i Malmö blivit alltmer populärt, vilket är en mer intensiv version av klassisk psykodynamisk terapi. Trots att KBT och psykodynamisk terapi är de absolut vanligaste terapiformerna i Malmö så finns det ett flertal andra alternativ. Jag är även grundutbildad i ISTDP (Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy), AEDP (Accelerated Experiential Dynamic Psychotherapy) samt EFT (Emotionell fokuserad parterapi). Jag erbjuder individuell psykoterapi till vuxna, parterapi och handledning till enskilda eller grupp.


Jag är legitimerad psykolog och erbjuder psykoterapi, konsultation och rådgivning centralt i Malmö. Jag är även utbildad i IPT, Interpersonell Psykoterapi B-nivå, har pre-core grundkurs i ISTDP samt AEDP. Mottagningen finns på Psykodynamiskt Centrum i centrala Malmö , Lilla Nygatan 3. Jag arbetar utifrån metoden ISTDP (Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy) på svenska står det för Intensiv dynamisk korttidsterapi. I grunden är jag psykodynamisk utbildad men då jag kom över denna metod så hamnade jag rätt som terapeut i hur jag vill arbeta tillsammans med mina klienter.


Kontakt mellan sessionerna. Du kan kontakta mig mellan sessionerna. E-post eller SMS är det enklaste sättet då jag ofta är upptagen i samtal.


Istdp malmö

Men notera att även om du kan kontakta mig så diskuterar jag inte kliniska frågor över e-post eller på SMS. Terapiformen vilar på psykodynamisk teori och har många likheter med PDT. John Lundborg, fil mag i pedagogik, Psykoterapimottagning ISTDP, Malmö Privatpraktiserande psykoterapeut, specialist på intensiv psykodynamisk korttidsterapi, cert.


ISTDP är en förkortning för Intensive short-term dynamic psychotherapy. Ackrediterad inom hälsoval psykoterapi. Tar emot patienter på remiss från primärvården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg