fredag 15 september 2017

Mossa tak biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Hitta ditt närmaste varuhus.

Du hittar garanterat dina must haves hos oss. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Ett takrengöringsmedel som tar bort alger, lavar och annan påväxt så pass effektivt att återetablering tar flera år, vilket innebär ett prydligt tak under lång tid.


Medlet verkar skonsamt mot alla takmaterial, etsar inte glasrutor och orsakar inte missfärgning. Sadeltak boningshus med betongpannor knottriga kvm graders lutning också med kopparlina på nocken– ingen påväxt mossa på tak Snedtak förråd grader med betongpannor knottriga kvm utan kopparlina.

Biltema förebyggande på rent tak. Vi är specialiserade på tvätt och rengöring av hus och fastigheter med flera års erfarenhet. På branta tak är det oftast mindre mossa eftersom regnet lättare och snabbare rinner ner än på ett tak med låg lutning. Så växer mossa på taket Allt som ramlar och fastnar på taket , till exempel löv, fågelspillning, frön från träd och pollen, blir till slut gödning – och på så sätt kan mossan börja växa på och efter en längre tid in i takpannorna. För rengöring av tegel, sten och trä.


Tar bort mossa och alger. När det samlas löv, mossa och barr på taket kan de ge upphov till vattensamlingar och så småningom fukt och läckage. Därför är det viktigt att få bort allt från taket som hindrar regnvatten från att rinna fritt. Du kan spola rent taket med en vattenslang, använda en lövblås eller sopa bort det som samlats där med en piasavakvast.


Så blir du kvitt mossan på taket. Visst kan det vara vackert. Men med mossa på taket riskerar du att takpannor spricker och framför allt att bärläkten fuktskadas på sikt. Men hur får man bort mossan ? Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser.


BAUHAUS - När det måste bli bra!

Efter till år börjar det ofta växa mossa , alger och lavar på taket. Mossans rötter riskerar att frostspränga takpannorna vilket kan leda till kostsamma läckage. Tak och hängrännor som fläckats av missprydande mossa och alger ger ofta ett tråkigt och smutsigt intryck till hela huset. Med Tak GTi-konceptet, en ny takrengöringsmetod utvecklat av Nelson Garden, kan villaägare enkelt få bukt med problemet på egen hand och detta utan att behöva klättra upp på taket. Takskrapa – Nelson Garden Praktisk takskrapa av plast som används för att enkelt skrapa bort tjockare partier av mossa och annan påväxt från taket.


Mossa på tak är ett relativt vanligt problem bland Svenska husägare. Bensaltensid även kallad bensalkon, kan effektivt nyttjas som medel mot mossa på tak och pannor. När Bensaltensid används för mossborttagning, brukas i regel en utspädda formen av ämnet som går under beteckningen bensaltensid. Spara enorma pengar på antimögel och algmedel genom att blanda själv.


Den nya generationen medel mot alger, svamp, mögel, mossa , påväxt och lavar är bara utspädd bensaltensid (bensalkonklorid). Bensaltensid är en enkel kemikalie som också används som konserveringsmedel och i läkemedel, t. Hur viktigt är det att ta bort mossa på taket ? Det är först och främst en estetisk fråga. Om man inte tycker om att ha mossa på taket kan man förstås ta bort den, men det är inte nödvändigt. När det blåser eller regnar ramlar det ner en del, så till viss del sköter det sig själv.


Mossa trivs i skugga och fuktiga miljöer, därför är skuggade tak särskilt utsatta för denna typ av växt. För att ta bort mossa från takpannor fullständigt, måste man därför se till att ingen del av taket är skuggat samt att takavvattningen fungerar optimalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg