tisdag 19 september 2017

Wonk stockholm

Wonk stockholm

Reviews Rude security guys! Första gången jag är här En go vän (Ann )som går hitt ofta. Klubben har vunnit flertalet QX-priser och lockat mängder av partyfolk genom åren, och i Stockholm är den inhyst i nyrenoverade lokaler med flashig klubbkänsla. WONK Stockholm är tillbaka!


Wonk stockholm

Denna gång på Pure, Birger Jarlsgatan 29. Joe Nilsson utlovar bättre lokaler, härligare läge och ett gäng spännande gästartister. Supervimmel från WONKS inflyttningshelg. Stockholm har ett känt utbud av gayvänliga nattklubbar, barer, restauranger och caféer. I den här guiden följer vi regnbågsflaggan och visar vägen till schyssta ställen med öppet sinne och HBTQ-vänlig publik omkring hela stan.


Fresta dina smaklökar med läcker asiatisk mat! Hos oss finns en mängd välsmakande rätter att välja mellan. Njut av en god måltid. Wonk Stockholms boytoykväll.


Klubben har två barer och två dansgolv som besökarna kan gå loss på under lördagsnätterna. I lördags minglades och dansades det på Kungsgatan. WOS, kika in här dagligen för att inte missa roliga uppdateringar. Sugen på att röja loss på ett livat dansgolv tills solen går upp eller ta ett glas vin tillsammans med vänner i en skön bar? Då har du kommit rätt.


Ljusa sommarnätter och glittrande vatten gör Stockholm till en fantastisk partystad. Vi guidar till de hetaste klubbarna och coolaste barerna. WONK, Stockholm - popular gay club night in Stockholm , originally from Malmö, taking place every Saturday. Bloggen omfattas inte av utgivningsbeviset på myshowroom. Det räckte inte med Malmö.


I det asiatiska köket kombineras många olika smaker. Vår meny innehåller salta och söta rätter. I Stockholm serverar vi även lunch och frukost. Mixad gayklubb som funnits i Malmö i år finns nu även i Stockholm. Här hittar du stans guldkorn, oavsett vad du är ute efter.


I karaoken gör Lady Busty och Shameless Winewhore debut så vänta er en oförglömlig kväll. Las Vegas tema på klubben. Thatsup guides you to find the best places in town. Here you get both our.


Wonk stockholm

På Gästlistan hittar du vimmelbilder och aktuella öppettider, inträden. För fri entré innan midnatt skicka PM till facebooksidan senast 21. Miss Voon Stockholm finner du centralt beläget på Sturegatan i anslutning till Elite Eden Park Hotel.


Miss Voon Uppsala ligger på Suttungs gränd mitt på Uppsalas centralstation, på våning i Elite Hotels Academia med Uppsalas högsta utsiktspunkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg