onsdag 27 september 2017

Israels vänner resor

Boka snabbt och enkelt. Hitta din perfekta semester här. Spara när du bokar paketresor. Res mer, spara mer med Expedia. Lös in poäng mot resekuponger!

Betala inte mer än nödvändigt. Slösa inte dina pengar: Upptäck våra billiga flygpriser och boka online nu! Hur hittar du billiga resor? Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.


Våra resor låter dig få njuta av varma bad och god mat samtidigt som det ger dig en insikt i judiskt liv, tradition och historia. Runt om i hela Sverige. Tidskriftens syfte är att vägleda och ge fördjupad kunskap och insikt i bibelns budskap om Israel och det judiska folket.

En resa med härliga besöksmål, gemenskap och djupdykning i grunden för din. Israels Vän är en medlemstidning som ges ut av föreningen Israels Vänner. Här listar jag reseföretag som anordnar resor till kristna resemål såsom Israel mfl. Välkommen att hitta din nästa resa genom Jesussajten. Det krävs dock att ditt pass är giltigt i minst månader från den dagen du reser ut ur Israel och att du har bokat en returbiljett.


Bli heller inte förvånad om du vid ankomsten får frågan om vad syftet är med din resa till Israel då det är en rutin vid den israeliska gränskontrollen. Israel rena ungdomen med endast år på nacken, å andra sidan är landet en flera tusen år gammal strävsam herre. Israel är kontrasternas land mellan det gamla och det nya. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu här!


Reseguiden - vi har års erfarenhet av resebranchen. Sök billiga resor här. King Tours arrangerar resor till länder som är rika på kultur och möjligheter till upplevelser. I vårt utbud finner du pilgrimsresor, tidsresor, kultur m. Vänskapsförbundet Sverige- Israel har ett eget TV-program, Israelmagasinet. När du bokar din resa till Israel med Ving kan du själv bestämma vilken dag du vill resa och hur länge du vill vara borta.


Keren Kajemet firar 1år nästa år. Stanna en förlängd helg, en vecka eller längre -du avgör själv.

Undervisningen från årets sommarkonferens kan beställas först efter v. Håll utkik på vår webbshop! Resor - helhetskoncept! Focus Travel är resebolaget som hjälper dig som vill ut och se dig om i världen. Jag skall resa till Israel i början av april.


Totalt skall jag vara borta i drygt en vecka. Planen är att besöka Tel Aviv (landar där, flyger ut där ifrån), Jerusalem, Döda Havet och Petra. Någon av er som har en lämplig plan på resrutt. Hur tar jag mig mellan de olika resmålen.


Du kan snabbt förflytta dig från Tel Avivs trendiga kaféer till bibliska platser som Genesarets sjö, Nasaret och Oljeberget. Gör drömmen till verklighet. Det finns ett nätverk med cirka lokala grupper runtom i landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg