fredag 8 september 2017

Beställa från kina alibaba

Beställa från kina – Sök efter kvalitetshem nära dig på Mitula. Klicka här för att läsa mer om hur ScandinAsian. Kina och andra länder, men det är ingen helhetslösning.


Tänkte höra om det finns någon som har erfarenheter av att beställa El cykel, e-Mbt från Kina (Aliexpress, Alibaba el liknade). Tullar och skatteavgifter har väl höjts sedan förra året.

Så det skulle vara intressant att höra erfarenheter från någon som beställt nyligen. Annars är jag tacksam för alla tips jag kan få om ämnet! När du kontaktar någon via ALIBABA hamnar du hos respektive säljare via ALIBABA , och där vill jag höja ett varnande finger ! Du kan i princip inte köpa någonting från dessa säljare utan att ha besökt dem först i deras respektive hemland - Bedragarna är många.


Shoppa runt – här är sajterna du kan handla från. Vi kan inte gå igenom en lista med alla, så vi har valt ut tre vi dels har personlig erfarenhet av och som dessutom har relativt höga omdömen på Trust Pilot. Kina har blivit ett enkelt land att handla från genom exempelvis Alibaba och Wish, som blivit jättepopulärt på kort tid.

Man kan handla och betala frakt på kronor – då spelar det ingen roll om det tar tre veckor att leverera paketet, säger Carin Blom, detaljhandelsanalytiker på PostNord. Detta enligt nya direktiv från Tullverket, efter att det beslutats att det blir Postnord som får ansvaret att kräva ut moms på Kina -paketen. Istället skickas varan direkt från en tredjepart, till kunden. Om denna tredjepart befinner sig i Kina , vilket ofta är fallet, så blir kunden således importören - oftast sker detta ovetande.


Krav på dokumentation vid ankomst i hamn. De senaste åren har tullen blivit striktare vad gäller dokumentation på ankommande gods. Detta är en medlemstjänst och Alibabas största inkomstkälla. Alibaba verifierar att alla Gold Suppliers är registrerade företag, hur mycket kapital de har, vem som äger företaget och var de (uppges) att befinna sig. Båda webbsidorna är ägda av Alibaba gruppen men fyller olika funktioner beroende på storleken av din order.


Att beställa billiga produkter från Kina är en trend som växer. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Många har säkert hört det. En del av er kanske till och med har övervägt att beställa en mobil direkt från Kina , men känt sig osäker på konsekvenserna.


Vi skapar helhetslösningar för er som vill importera från Kina. Genom oss kommer ert företag spara både tid och pengar på alla era inköp som ni har i Kina. Vi hjälper er från början till slut, allt från bankbetalningar till att se till att alla dokument finns.

Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Men frågetecknen och farhågorna är många – därför såg Maria till att skaffa hjälp. Att hitta rätt på den kinesiska marknaden är som att hitta en nål i en höstack. Något Postnord fick erfara runt jul då det kämpade att få ut alla paket, Men nu väntas alltså en rejäl höjning. Den omtalade hanteringsavgiften till Postnord ska hanteras automatiskt direkt vid köpet.


Men den försvinner inte helt. Den nya avgiftens storlek varierar med volymen, säger Postnords kommunikationsdirektör Thomas Backteman. Postnord kommer att införa en avgift på paket som beställs från Kina via nätet.


En administrationsavgift på 1kronor plus moms, som normalt sett ligger på procent, ska införas även om varan bara kostade tio kronor att köpa. Jag funderar på att beställa en atv direkt från Kina eller något annat land i asien. Jag vill veta vilken modell som är bäst och hur pass bra den är emot kända märken.


Finns det polariskopior eller liknade som är samma maskin fast med annat namn? Det rapporterar Breakit. Postnord har fått i uppdrag att ta fram en handlingsplan för hur man ska komma åt momsfusket vid köp av postordervaror från Kina , erfar SvD.


Tullverket bedömer att det i framtiden kommer att bli dyrare att köpa varor på sajter som Wish och Alibaba.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg