fredag 15 september 2017

Petra karlberg uppsala

Här erbjuder vi kognitiv beteendeterapi (KBT) till vuxna, barn och till par. Vanliga problem som vi arbetar med är depression, utmattning, stress, ångest, sömn. Petra sitter i tre bolagsstyrelser.


Uppsala Beteendeanalys AB, omsättning 8tkr, vinst tkr. Logia Lokal AB, omsättning 5tkr, vinst tkr. Karlberg Skolforskning AB, omsättning 1tkr, vinst tkr.

Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Petras. Födelsedag och namnsdag. Hon bor i ett område som tillhör Helga Trefaldighets församling. Cecilia Arlinger Karlsson. Hon är psykoterapeut iofs men världens mest sympatiska som verkligen bryr sig!


KBT är bra också man får inte älta så mycket utan ta tag i sina problem, men jag vet att det inte passar alla. KBT-Centrum i Uppsala. Det går bra att kontakta var och en av oss under ”kontakt”.


Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter som arbetar med kognitiv beteendeterapi.

Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier martin. Som psykoterapeut är min inriktning Kognitiv beteendeterapi: Min teoretiska utgångspunkt är främst inom inlärningsteorin. Jag har stor erfarenhet av. KBT Uppsala erbjuder skräddarsydda utbildningar i inlärningspsykologi, kognitiv beteendeterapi (KBT), tillämpad beteendeanalys (TBA) och i kommunikationsfärdigheter. Skicka en rad om vad du önskar så lägger vi tillsammans upp en utbildning som passar er verksamhet.


Handledning är viktigt! Han bor i ett område som tillhör Helga Trefaldighets församling. Områdeskanslier, Kansliet för humaniora och samhällsvetenskap maria. På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet.


Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap. Träffas säkrast tis, ons och tor.


Mottagningen ligger i centrala Uppsala. För dig som bor i stan så tar du dig lätt till mottagningen med buss eller cykel. Vid en första kontakt med oss per telefon eller e-post frågar vi om anledningen till att du hör av dig. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra.


Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter.

Vi ansvarar för räddningstjänst, brandtillsyn, tillstånd och tillsyn gällande brandfarliga och explosiva varor samt information och utbildning i brandsäkerhet i Tierps, Uppsala och Östhammars kommuner. Uppsala – Stockholm Central minuter Uppsala – Älvsjö timme och minuter. Det finns ingen möjlighet att köpa biljett ombord på SL-pendeln. När du reser Stockholm – Uppsala behöver du också tänka på att ha en biljett som går att aktivera i SL:s område, till exempel biljetter som du köper i UL-appen. Ladda ner avgångstiderna för en särskild linje eller sätt ihop en egen tidtabell med just dina linjer.


För att veta den exakta avgångstiden (realtid) gör en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg