onsdag 6 september 2017

Ir värme inomhus

En infraröd terrassvärmare ger en mer miljövänlig värme och hög energibesparing. Shoppa bekvämt direkt från soffan. Stort utbud av produkter för behoven för bosta hushåll, fritid och hobby! Brett utbud av elektrisk golvvärme. Omgående leverans och låga priser!


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.

Våra produkter utvecklas och tillverkas i Tyskland. Skön ir - värme som primär- eller underhållsvärme. Med varma ytor får du den bästa komforten. Hög effectiv IRC Infravärmare för inomhus , made in Germany, med TÜV, 5-år Garanti. Bara att sätta in kontakten – Ingen montering!


Vi har två typer av IR värme : IR paneler og IR värmefläktar. Solvärme inomhus ,miljövänligt och energisnålt. Styr denna terrassvärmare med den medföljande fjärrkontrollen.


Värme med tre effektlägen!

Utmärkt att placera på altanen eller terrassen de kyliga kvällarna. De väggmonterade modellerna har fördelen att de inte är i vägen, och de har en bättre räckvidd eftersom värmen kommer ovanifrån. De behöver dock installeras säkert för att det inte ska uppstå någon brandrisk.


Infravärme med kortvågig strålning är en källa för värme inomhus såväl som utomhus. Kan användas överallt. HX-40AM är en IR -detektor med maskeringsskydd och avancerad teknik för pålitlig detektering utomhus. HX-40AM´s unika design, med en 20° vertikal lutning från monteringsytan och medföljande skyddskåpa, gör detektorns lins väl skyddad från direkt solljus och slitage från väder och vind.


Minskad förbrukning med upp till och en livslängd på till år. Infravärmepaneler går snabbt att installera och är helt underhållningsfria. Jag har liten erfarenhet av IR-värme inomhus.


Sitter man vid ett bord blir man grillad uppifrån och fryser om fötterna. Du har liten erfarenhet av IR -värmare men du vet att de nya delarna är inte effektivare än de gamla? Temperaturen inomhus behöver vara minst grader, mätt med vanlig väggtermometer, för att inte bedömas som olägenhet för människors hälsa.


Känns temperaturen för kall eller varm ska du i första hand kontakta fastighetsägaren, i andra hand kommunens miljö- och hälsoskyddskontor. Kvalitet direkt från tillverkaren! El golvvärme med värmekablar.


Många menar att den förlängt sommarkänslan och ger fin värme i exempelvis uterummet.

Det finns tre värmeeffekter. Sveriges kunnigaste golvvärmebutik! Huvudet är vinklingsbart och kan riktas upp och ner i grader för att koncentrera värmen i önskan riktning. Väggarna i rummet lagrar värmen och de förblir torra vilket minskar mögelangrepp. Bostäderna i södra Europa använder inte isolering i samma omfattning som vi gör här uppe i norr, under höst- och vinternätter brukar det därför bli kyligt inomhus och då fungerar elementen utmärkt.


Slimmad pärlvit aluminium konstruktion u trustad med vår senaste IR -X teknik utvecklad för att ge bästa värmeåtergivning. IR -X tekniken ger ett djupt glödande sken som optimalt värmer människor och föremål. Monteras horisontellt eller Vertikalt på vägg eller i tak.


För utomhus eller inomhus miljöer. En idealisk kamera för att bygga upp ett komplett övervakningssystem inomhus , där bevakningsområden har begränsade avstånd. Effektiv och smidig helhetslösning för både interiör och exteriör färgborttagning!


Tar med värmestrålning enkelt bort färg, lack eller kitt på ett. Mätningar visar att den, en kall vinterdag, kan öka värmen inomhus med över en grad. Sett över en hel säsong blir det många procents bättre energieffektivitet. Klicka vidare för att se bilderna som är tagna med och utan värmekamera. Med medföljande stödbygel kan Speedheatern vinklas och den ena distansplåten ställs mot kittfalsen.


Kitt och färg mjukas upp av värmen och kan sedan enkelt skrapas bort. Medan du skrapar värmer verktyget nästa sträcka. Vid kitt- och färgborttagning på spröjs är det viktigt att glaset skyddas från värme så att det inte spricker. Portabla temperaturmätare och termometrar för proffs. Snabba, högnoggranna livsmedelstermometrar.


Ja det är ju det man är intresserad av att veta. Om nån har AKTUELLA erfarenheter av moderna ir paneler. Besparingen ska väl ligga i att en ir panel har halva gångtiden gemfört med ett el element på grund av effektivare värme spridning och värme lagring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg