torsdag 14 september 2017

Serverades

Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Inspektörerna noterar också att flera av skolorna lät kvinnliga.


Swedish Lögnerna serverades mot bättre vetande för att ge olika aktivistgrupper något att bita i, och de motsvarade inte på något objektivt sätt vad som hade sagts under parlamentets utfrågningar.

En person som var glutenintolerant serverades nudlar som innehöll mjöl på en restaurang i Skellefteå. Personen fick en kraftig reaktion med våldsamma kräkningar. Händelsen anmäldes till miljönämnden i kommunen – som nu kräver att restaurangen förbättrar rutinerna kring allergikost.


Kunden påtalade sin svåra allergi två gånger – men serverades ändå gluten. Resultatet: en kraftig allergisk reaktion med våldsamma kräkningar under två timmar. Nu får restaurangen Rinkside ett föreläggande av Skellefteå kommun, som också har polisanmält händelsen.


Låg tre dygn på Västerås sjukhus, urologkliniken avdelning sal 3. Som tidigare på Västerås sjukhus fantastiskt trevlig och kunnig personal, från.

Bastian Andersson, 1 hann äta fyra bitar innan missen upptäcktes. Jag litade ju på att det ska vara bra och åt snabbt, säger han. Fjärås söder om Kungsbacka serverades potatismos med små bitar av metall.


Samtliga barn ska ha uppsökt sjukhus. Det upptäcktes i hyfsad ti vi hoppas verkligen att det inte har hänt något, säger Annika Åkerlun verksamhetschef för måltider i Kungsbacka kommun, till Norra Halland. Serverades hälta hälta på julbordet. Västsverige Glöm prinskorv, jansson och allt vad julmat heter. På Skaraborgsslätten är det hälta hälta.


Sverige hade kunnat spela till sig en VM-semifinalplats under den första kvarten mot Montenegro. I stället bjöd man in motståndarna till att mobilisera. KISA citronellatårtor dukades fram och över 3bitar delades ut. SPF Kindas stora tårtkalas lockade mängder av seniorer till torget i Kisa.


Allergisk nioåring serverades mjölk på restaurang – resulterade i dramatiskt dygn på sjukhus Detta är en nyhetsartikel. Det betyder att den berättar om något aktuellt. Både vi och de som levererar vår mat har ambitionen att det ska vara svenskt ursprung i så stor utsträckning som möjligt.


I det här fallet handlar det om en korv förpackad i Sverige, men med EU-råvara, säger Hans Martinsson till tidningen, om den korv som serverades på en utflykt precis innan studenten.

Hallon från Hallongården utanför Trelleborg serverades på Nobelbanketten nyligen. Hallongården är en av landets ledande odlare av hallon med en skörd på över ton årligen. Nobelkonditorn Daniel Roos förklarar i ett pressmeddelande varför han valde hallon därifrån till desserten på Nobelbanketten. IS tvingade sexslav att äta sin egen bebis – serverades med ris.


Redan på mitten av 60-talet ville han bygga en renodlad pizzeria, men övertygades först om att det inte var något för Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg