måndag 18 september 2017

Resesällskap forum

Jag vill så gärna åka till framför allt Varanasi! Detta bla utifrån mitt intresse för den Hinduiska tron och de traditioner som finns kring döden och Ganges. Behöver resesällskap eller tips på hur jag på ett säkert sätt skulle kunna göra denna resa. Resesällskap önskas - SeniorKontakt För att svara på en annons, logga in ( bli medlem ) och gå till medlemmens medlemsinfo (klicka på namnet) och se kontaktuppgifter där.


Som inloggad kan du också söka bland alla kontaktannonser. Ett annat alternativ för dig som söker resesällskap men inte hittar någon reskompis efter att ha skrivit på olika forum och resegrupper.

Då finns där mängder av gruppresor där majoriteten av resenärer som bokar ensamma för att resa tillsammans med andra. Hem Forum Övriga forum Hitta en reskompis Resesällskap. Logga in eller registrera dig för att kunna kommentera. Kanske över midsommar för att slippa alla förväntningar. Asien, Australien, Nya zeeland.


De där vanliga backpackerställena. MEN, jag har ingen att åka med. Jag säker lite resesällskap.

Med barn - denna gången. Jag har tänkt att ta med mig min dotter år på ett äventyr, gärna vandring. Kika gärna i vår FAQ där du kan få reda på mer om hur du använder forumet. SMC:s forum är öppet för alla, både medlemmar och icke-medlemmar. Vi vill ha ett starkt och aktivt community för alla motorcyklister.


Registrera dig och hoppa in i diskussionerna. Sök i forumet Sök i fotogallerier Sök i berättelser. Vi som organisation får inte svara i det allmänna forumet här på Utsidan. Istället har vi fått möjlighet att skapa ett eget forum du kan ställa frågor direkt till oss och vi kan informera om vad som händer.


Tanken är att du här kan ställa mer generella och mer övergripande frågor om STF. Har inget resesällskap som det ser ut just nu. Sydamerika eller Australien. För mig är det viktigt att känna trygghet med den jag reser med att ha något första boende bokat och sen se vart resan tar.


HEtt forum där man kan söka efter resekompisar som vill följa med dig på en gemensam resa. Vi är en familj (mamma, pappa, son 1 dotter 10) som också letar resesällskap. Vi reser helst reguljärt och hyr eget boende. Tyvärr bor vi inte i Göteborg så det är långt att träffas.


Jag har ett guldläge i Åre vecka med gratis boende i en riktigt fräsch stuga.

Men mina vänner är upptagna, panka eller saknar intresse. Jag undrar om jag kan locka med mig nån som resesällskap till Norge i vår? Min man och jag har haft husbil i två år och har åkt först Oslo - Bodö via Kystvejen (färjor!) och andra året Kirkenes (från Finland) - Bodö- E6:an hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg