fredag 15 september 2017

Stöd och matchning arbetsförmedlingen

Med hjälp av en handledare får du ett individuellt anpassat stöd som hjälper dig att snabbare hitta ett jobb eller studier. Titta exempelvis först och främst på leverantörernas ratingbetyg men även på deras metodik, språk, branschkunskaper eller annan specialisering när du gör ditt val. Du kan även söka efter vilka leverantörer vi har på din ort.


Vi på ABF Jobb vill ge dig möjligheten att arbeta med det som förenar din personlighet, din kompetens, dina värderingar, intressen, erfarenheter och din idé om framtiden. EnRival sätter människor i arbete och verksamheter i rullning. Vi hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit.

Varje år coachar vi hundratals personer till arbete genom att lyfta fram det unika och bästa hos varje person och visa det för arbetsgivare som är i behov av kompetent personal. Statistiken kan visualiseras och filtreras efter olika variabler, så som exempelvis leverantör och län. Du väljer själv var du vill få stöd och matchning , och vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb eller en utbildning som matchar dina kunskaper. Folkuniversitetet erbjuder ett tryggt och stabilt stöd. Hör med din handläggare på Arbetsförmedlingen om du har rätt till tjänsten.


Vi utgår från ditt behov och ger dig stöd utifrån det. Det personliga stödet är ett bra sätt att få syn på sina egna kompetenser och styrkor och komma vidare med sitt jobbsökande. Du får hjälp av någon av våra leverantörer i Sverige och intensivt stöd från första dagen.


En handledare kommer till exempel att hjälpa dig med att skriva cv, personligt brev, träna på arbetsintervjuer och företagskontakter.

Du får personligt stöd av en erfaren handledare som har ett stort och brett kontaktnät. Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till stöd och matchning samt vilken nivå. Till vägen mot ett nytt jobb använder vår lokalt förankrade personal ett individuellt upplägg där dina behov och erfarenheter står i centrum. Vi lyssnar och matchar Dig mot ett nytt jobb eller mot vidare studier. Stöd och Matchning hos eyes4work.


Han trivs mycket bra och restaurangen har fått ett lyft bland matgästerna, säger handledare Christer som nyligen hälsat på Mikael på jobbet. Kontakta gärna oss om du vill veta mer! Det är viktigt att ditt val av leverantör känns rätt. I samarbete med Arbetsförmedlingen hjälper vi dig att nå dina mål, oavsett om du vill ha ett jobb eller utbilda dig vidare. Nio av tio som använt oss rekommenderar våra tjänster.


Avtalen sades upp april efter att Arbetsförmedlingen granskat verksamheterna och konstaterat brister i förhållande till avtalen. Vi jobbar fortlöpande med coachning, föreläsningar och arbetsgivarkontakter – allt för att du ska nå ditt mål. Föreningen riktade sig mot invandrares etablering med klara ideella mål om integration, demokrati och jämlikhet. Vi jobbar med stöd och matchning tillsammans med arbetsförmedlingen för att tillsammans kunna skapa förutsättningar för nytt arbete för arbetssökande. Med hjälp av erfarenheter, kunskaper och kontakter kan vi hjälpa varandra att nå målet om att stötta personer som befinner sig utanför arbetsmarknaden.


Genom tjänsten kan du få hjälp av Arbetslivsresurs till ett nytt jobb! Nu vill vi hjälpa dig! Läs mer om vårt erbjudande här.

Våra handledare på stöd och matchning. Vi ger dig den bästa stöd och matchning som du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg