onsdag 27 september 2017

Ikea ramar 70x100

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Stort utbud av ramar och fotoalbum. Bra priser och snabba leveranser.


Här hittar du allt för dina väggar och mer därtill. Vi har Ramar och världens bästa varumärken till rätt pris. Klassisk fotoram i doppresent. Kan även användas utan passepartout för att passa en större bild.


Ramar som hjälper dig att visa upp dina favoritbilder. Vårt sortiment av ramar ger dig massor av möjligheter att ge dina gamla foton nytt liv och en helt ny inramning. Från enkla linjer till intressanta kurvor, du hittar helt säkert rätt ramar till just dina finaste foton. Anpassade i storlek för att hänga flera tillsammans. Kan hängas horisontellt eller vertikalt för att passa ditt utrymme.


Ikea ramar 70x100

Passepartout medföljer. Frontskydd av plast gör ramen säkrare att hantera. Här har vi samlat alla våra stora ramar med måtten 70x100cm som kommer i olika material, färger och modeller. Vår klassiska ram 70x1finns i svart och vitt i trä samt gul silver och koppar i aluminium. Våra tavelramar kommer med plexiglas för en tåligare yta som behållit en glasklar look som om din ram vore i äkta glas.


Har stått på ben och har därför märken efter skruvarna på undersidan men inget som syns alls när byrån kommer upp som det är tänkt. Poster från playtype E 70x1orginalrör medföljer. Andy Warhol Campbell Soup tavla 70x1med Ikea strömby ram som medföljer om så önskas.


Ikea ramar 70x100

Industrilampa från granit 300kr. Ramen passar utmärkt när du till exempel ramar in barnens konstverk, bilderna från semesterresan eller släktträffen. Vi tycker att alla våra ramar , oavsett storlek, passar väldigt bra ihop med våra posters i samma storlekar. Rama in dina bästa fotografier och fyll en vägg med fina minnen.


Du sätter enkelt en personlig prägel på väggen hemma genom att kombinera posters med och utan ram tillsammans med speglar i olika former. För en sammanhängande känsla kan du använda färgerna i väggmotiven som utgångspunkt för resten av inredningen. Svensktillverkade träramar med riktigt glas och trendiga metallramar av högsta kvalitet, vi har ram 70x1som passar till alla typer av posters och prints.


Ikea ramar 70x100

Alla våra ramar kan användas både som stående format ( 70x1) och liggande format (100x70). Våra ramar är svensktillverkade i fingerskarvad torkad fura eller ek med kärna av fura. Alla ramar har upphängningsöglor på både kort- och långsida. Samtliga med akrylglas.


Vi erbjuder tre klassiska modeller i Svart, vit och ek. Varje ram finns i fem olika storlekar från 21xtill 70x1och håller mycket hög kvalitet. Denna ram i mattsvart aluminium har kristallklart plexiglas och är väldigt lätt att öppna på baksidan med hjälp av metallspännen som enkelt går att svänga i sidled. Tidlös, stilren och elegant ram med passepartout för dina bilder, fotografier och konstverk. Finns i flera storlekar i svart eller vitt.


Framkalla och rama in selfien från semestern i somras, eller släktfotot i julas där alla för en gång skull var samlade. Prints eller akvareller framhävs mer i ett passepartout med en målad träram runt. Det första måttet anger storleken på ramen som passepartouten är anpassad för. Måttet inom parentes är storleken på öppningen eller fönstret, som är anpassat för bildens storlek.


Rätt ram till rätt motiv gör skillnad - hitta din perfect match hos oss på Desenio. Välj bland vårt breda sortiment av ramar i olika färger, material och storlekar. Vi har allt från mindre ramar som gör sig bra som fotoram, till stora tavelramar som tar stor plats på väggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg