torsdag 28 september 2017

Motiverande samtal praktisk handbok för hälso och sjukvården

Skickas inom 1-vardagar. Personal inom hälso - och sjukvården förväntas i allt högre utsträckning kunna motivera patienter till ändrade levnadsvanor. MI-metoden är evidensbaserad och används idag på hela livsstilsområdet.


Motiverande samtal praktisk handbok för hälso och sjukvården

Förlåt och bli fri - en väg till lugn, styrka och välbefinnande. Läs mer och beställ här. Böcker som säljs av andra bokförlag Böcker om motiverande samtal MI.


Praktisk handbok för hälso- och sjukvården. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Hos Campusbokhandeln kan du både köpa och sälja ny och begagnad studentlitteratur. Ett billigt, miljövänligt och smart sätt att köpa böcker!


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över miljoner böcker hos våra underleverantörer. I denna upplaga finns även nya delar som beskriver användning av MI vid samtal med människor som av olika skäl har svårigheter att förstå och kommunicera, samt i psykiatrin.


MI – motiverande samtal vänder sig till praktiker inom hälso - och sjukvård och friskvård samt till studerande på vårdutbildningar. ISBN I denna praktiska handbok presenteras MI på ett tydligt och överskådligt sätt. Köp billiga böcker inom barbro holm ivarsson hos Adlibris.


Boken är lite mer detaljerad än den tidigare (men fortfarande en enkel manual). Motiverande samtal innefattar avsnitt som. Miller och Christopher C. Health Psychology - A textbook. MI : motiverande samtal i hälso - och sjukvården : praktisk handbok för hälso - och sjukvården. MI- samtal om tobak, alkohol, hälsosamma matvanor och fysisk aktivitet.


Här får läsaren en lättillgänglig introduktion av MI med teoretisk grun steg- för. Tillämpa samtalsmetodik i tobaksavvänjning med fokus på motiverande samtal. Utforma en individuell plan som innefattar mål och strategier för riktad individuell tobaksavvänjning, samt uppföljning, utvärdering och en strategi för återfallsprevention. Värderingar och förhållningssätt Efter genomgången kurs kan studenten: 6. Hon har skrivit sju böcker om motiverande samtal riktade till yrkesgrupper som i sitt jobb behöver kunna motivera människor.


Motiverande samtal praktisk handbok för hälso och sjukvården

Hennes specialområde är att hjälpa människor att sluta röka och snusa. Hon menar att många startar ett förändringsarbete med att man borde eller för att någon annan tycker att man ska göra förändringen. Att hjälpa människor till förändring” av William R. Boken innehåller en mängd välutformade övningar, både för egna studier, övning i grupp samt med klienter.


En praktisk handledning är lämplig som grundbok i MI för alla som arbetar med beteendeförändring, t. Motivational Interviewing, William R. Holm Ivarsson, B, Kuehn Krylborn L. Stöd kan också handla om individuellt stöd i att hantera situationen. Inte minst kan det vara viktigt för familjen att få praktiskt stöd så att inte barn riskerar att ta på sig vuxenansvar och en orimlig omsorgsbörda. Stödet kan ges inom hälso - och sjukvården , socialtjänsten, av idéburna organisationer, på webbsidor med mera. Bus och Frö på varsin ö bok.


Bygghandlingar del - Redovisning av ombyggnad ebok - Lena Odelberg. Bä bä vita lamm Alice Tegnér.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg