fredag 22 september 2017

Hur man somnar på 60 sekunder

Här är tricket som kan få dig att somna – på sekunder. Om du är en av många människor som har problem och har svårt att somna på natten så är det här något för dig Vårt råd är att prova andningstekniken 4-7-som är tänkt att hjälpa dig att somna på bara sekunder ! Denna metod är uppfunnen av Dr Andrew Weil. Något som är otroligt irriterande är när man verkligen inte kan somna.


Ni har säkert varit med om det själva.

Man vänder och vrider sig i sängen, går upp och tar ett glas vatten – men ingenting fungerar. Nu har läkaren Andrew Weil tagit fram en ny teknik som hjälper dig att somna på bara sekunder ! SÅ HÄR tränar du din hjärna till att somna på sekunder ! Vad sägs då om att pröva något som botar din sömnlöshet på sekunder ? Det är nämligen det som den så kallade 4-7-8-metoden, en andningsteknik som utvecklats av den amerikanska läkaren Andrew Weil och som Hälsoliv tidigare skrivit om, går ut på. Vi har alla varit där.


Man ligger klarvaken, måste verkligen sova men det går helt enkelt inte. Det här med att räkna får verkar ju bara stört och du vill inte ta några piller.

Men nu påstår sig en läkare ha hittat ett knep som får en att somna på sekunder – varje gång. Allt handlar om andningen. Så här går det till: 1. Den har utvecklats av Dr Andrew Weil, och denna teknik är mycket lätt att behärska.


Den förenar meditation och andning på ett sätt som hjälper din kropp att motverka stress. Den kallas för 4-7-8-tekniken, och går till så här: 1. Andas ut helt och hållet genom munnen. Somna på sekunder - tekniken som hjälper.


Det är en speciell andningsteknik som får dig att somna på bara sekunder. Dr Andrew studerar meditation, andning och hur det kan användas för att motverka stress. Detta är en relativt enkel teknik, men det krävs lite övning och det tar ett par veckor innan man bemästrar metoden helt. Det här är ett knep för att somna på ca sekunder som faktiskt fungerar om man gör det rätt och följer instruktionerna. Det är lättast att förstå hur man gör genom att se denna man demonstrera i videon.


Teknik att somna i en minut: Hur somna i sekunder Det är inte alltid lätt att somna. Det finns tillfällen då det kan bli extremt komplicerat: Dagens spänningar, stress, ångest eller oro kan påverka mer eller mindre avgörande, inte bara kvaliteten på vår sömn utan förhindrar oss också att somna snabbt och ta även timmar i att kunna somna. Att natta våra barn på sekunder De Fernandoska.

Lyckligtvis finns det en finurlig trick som kallas 4-7-och det är en andningsteknik som kommer att hjälpa dig att somna på bara sekunder. Hon droppar DETTA i örat under sekunder. Med det HÄR knepet så somnar du på sekunder ! Ligger du sömnlös på nätterna? Då kanske den här andningsövningen (4-7-8-metoden) är något för dig.


Det sägs att den får en att somna inom sekunder. Däckteknik på sekunder : Hur ska man sköta gamla vinterdäck? Hur man kör bil med manuell.


Läkaren Andrew Weill har tagit fram en teknik inspirerad av yoga där andningen hjälper dig att somna. LÄS MER: Chilla – mobilen är inte alls dålig för din sömn – Det är en naturlig bedövning för nervsystemet, säger läkaren Andrew Weill till Expressen. Vi på Bättre Nätter har skrivit ihop en text som vi tror kan vara hjälpande för dig som vill lära dig att kunna somna snabbt. Vi inkluderar olika tips och knep som kan göra att du somnar snabbt. Det finns ett knep där man fokuserar på andningen, som kan vara en bra metod för att hjälpa många att somna.


Ja, det finns nog få saker som är lika irriterande som när man inte kan somna. Det spelar ingen roll hur mycket man vrider och vänder, om man går upp och kissar eller dricker något glas vatten – det går bara inte, och man inser genast hur tuff morgondagen kommer bli att ta sig igenom. Här är oväntade tekniken som kan få dig att somna på under minut.


Genom att noggrant andas i fyra sekunder tvingar man hjärnan att ta in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg