onsdag 24 maj 2017

Erigerat tillstånd

Men det är ingen evolutionär fördel att ha en lång penis. Erigerad , 1centimeter. Omkretsen för slak penis var och för en erigerad 166. Endast fem av 1män hade en penis som var under tio centimeter.


Studien presenteras i tidsskriften British Journal of Urology.

Om din penis är centimeter i erigerat tillstånd innebär det alltså att du är en helt genomsnittlig kille. Om den däremot är centimeter i icke- erigerat , alltså slakt, tillstånd så är den längre än genomsnittet. Så stor är den genomsnittlige mannens könsorgan.


Freds är betydligt större – både på längden och i omkrets. Jag har förståelse för den politiskt korrekta uppfattningen om att storleken inte spelar någon roll, men jag vet att den gör det. En injektionsbehandling som ges i omgångar löser upp det förhårdnade placket (som bildats och gör att snoppen blir oeftergivlig på en sida vilket medför att den blir böjd i erigerat tillstånd ). Detta är en sjukdom som innebär att vuxna män har ett ”plack” som går att känna och som kröker penis.

Sjukdomen kan leda till en förändrad form på penis i erigerat tillstånd på grund av en onormal ansamling av ärrvävna kallat plack, i de elastiska fibrerna i penis. Den jag hade sex me som hade minst kuk fick jag inte heller ut så mycket utav, då jag tyckte det kändes konstigt att knappt känna den. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Tillståndet kan leda till erektil dysfunktion (impotens).


Orsakerna till Peyronies sjukdom är fortfarande inte kända. Man tror att tillståndet ibland kan uppkomma till följd av en skada på penis i erigerat tillstånd , till exempel att den kröks i samband med sexuell aktivitet. Han har tillstånd att sälja fisk här. Han befann sig i ett fruktansvärt tillstånd sedan hans mor gått bort. De nattliga erektionerna kan vara från några minuter till mer än en timme.


Man kan se de nattliga erektionerna som ett träningsprogram som underlättar erektioner i vaket tillstånd. Under dessa erektionsperioder fylls svällkropparna med syrerikt blod vilket gör att hela vävnaden får en ordentlig syresättning. Medellängden på en svensk penis i erigerat tillstånd är cirka 1centimeter. Medelomkretsen på en svensk penis i erigerat tillstånd är cirka centimeter.


Endast ett fåtal personer, mindre än , har en snopp som är under centimeter vid erigerat tillstånd. Medelsnittet ligger på cirka 1centimeter i erigerat tillstånd.

I Sverige är medellängden cirka centimeter i erigerat tillstånd enligt RFSU. De flesta har en penis på mellan och centimeter. Den genomsnittliga penisen är 1centimeter lång i erigerat tillstånd.


Om en penislängd ska mätas korrekt ska den mätas när den är erigerad. Måttbandet ska börja inne vid magen på penisens ovansida och sluta vid urinöppningen. Nästan ingen penis står ut från kroppen i rät vinkel. Dessutom slaknar med tilltagande ålder svällkropparnas ban så att nämnda vinkel reduceras. På första plats ligger fransmännen med hela 1cm.


De tyska männen måste vara nöjda med en knapp centimeter mindre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg