tisdag 23 maj 2017

Kbt helsingborg

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Välkommen till Helsingborgs KBT mottagning. En privat mottagning i centrala Helsingborg med KBT behandling utförd av legitimerad sjuksköterska med grundläggande KBT psykoterapiutbildning.

Det finns situationer då vi kan känna behov av en extern part att rådgöra med. Det är inte ovanligt att uppleva viss osäkerhet kring vilken typ av hjälp man behöver. Kort KBT -behandling utförs av legitimerad psykolog, psykoterapeut eller av exempelvis en socionom med en grundläggande psykoterapikompetens och du erbjuds upp till besök. Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök.


Lång KBT -behandling utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut och du erbjuds upp till besök. Verksamheten utför behandlingar inom ramen för vårdval Psykoterapi, på uppdrag av Region Skåne. Mitt medlemskap i Sveriges Psykologförbund samt Psykologföretagarna garanterar din säkerhet som patient.


Södra Avenyns mottagning i Helsingborg är en psykoterapimottagning. Kognitiv beteendeterapi ( KBT ) - sök, jämför och boka! Vi har olika inriktning och kompetens att erbjuda dig och har stora möjligheter att matcha dina behov och svårigheter till bästa möjlig behandling. Arbetar både individuellt och i grupp.


Erbjuder även handledning och kurser. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Helsingborg. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder.


Vi utvecklar, handleder och utbildar människor och organisationer med metoderna KBT , PBS, OBM, BBS.

Digital psykologi och psykologisk design är starka kompetenser. Psykologerna som arbetar här har lång erfarenhet och bred kompetens. Träffa en legitimerad psykolog i vår videoapp.


HELSINGBORGVisa vägbeskrivning. Jag är av Region Skåne ackrediterad för KBT kort (6- tillfällen) och lång (10- tillfällen) inom ramen för Vårdval Psykoterapi. Rehabiliteringsgarantin gäller från år och uppåt. I denna kontakt ingår det att fylla i formulär från Region Skåne vid första besöket, avslutningsbesöket samt vid tre månaders uppföljningen.


Söker du KBT i Helsingborg ? Hos oss finner du välutbildade behandlare med olika yrkesbakgrund och lång erfarenhet från att arbeta med psykisk ohälsa. Som en del av den offentliga hälso- och sjukvården kan vi oftast hjälpa dig helt kostnadsfritt. SOS international och Kardiologen för patienter som utvecklat oro och ångest i samband hjärtproblem. Ingår i vårdavtal psykoterapi, KBT -lång. Vi erbjuder Psykoterapi för indivi par och familjer.


Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning. Våra behandlingsmetoder består bl. KBT , IPT, PDT, Familjerådgivning, Parterapi och Familjeterapi. Privatläkarna ligger i hjärtat av Helsingborg.


Vi ger även föreläsningar och kurser. Det är lätt att ta bussen eller tåget hit och parkerar gör du också alldeles i närheten. Vår mottagning på Knutpunkten erbjuder primärvår hudmottagning, hälsokontroller, ögonsjukvår vaccinationsmottagning och KBT -terapi i privat regi på uppdrag av Region Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg