torsdag 18 maj 2017

Asiatiska produkter online

Asiatiska produkter online

Asiatiska livsmedel i butiker och webbshop. Thailaan Asian Market AB är ett familjeföretag med svenska och thailändska ägare, bosatta i Sverige, som säljer asiatiska livsmedel i egna butiker och på nätet. Vi har tre butiker i Stockholmsområdet.


Japanska Matspecialisten – Vi är bäst på japansk mat. Vi levererar produkter från bland annat Yamasa, Shoda, Kewpie, Suzumo och Mizkan. Från Kina, Thailan Japan, Vietnam och Sydkorea.


Välkomma till vår webbutik med smakrikt utbud! Här finns asiatiska möbler i härliga färger. Snygga kinaskåp med fina dekorativa beslag och detaljer.


Vi är certifierade av Trygg e-handel och erbjuder snabb och billig leverans. Välj mellan hemleverans eller upphämtning i butik. Handla Asien online från din lokala ICA-butik.


Här hittar du mat inspirerad från det asiatiska köket. Laddar fler produkter. Köp din filippinska mat på internet, välkommen till sarisaristore.


Vi erbjuder produkter till våra kunder med hjärtat det vill säga att det du köper hos oss är noggrant. Hos oss hittar ni flertals utbud av asiatiska råvaror. Made-In-Asia erbjuder ett brett sortiment av livsmedel fr n Vietnam och Sydkorea. Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment. Med över års erfarenhet har vi lyckats bli en av landets ledande livsmedelsgrossist av asiatiska varor, direktimporterade från Asien.


Vi representerar välkända varumärken och dessa produkter finns tillgängliga i livsmedelsbutiker, restauranger och grossister över hela Norden. Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud.


I över år har vi bedrivit grossistverksamhet med fokus på asiatiska livsmedel. Hung Fat erbjuder många råvaror och färdiga varor som används i det asiatiska köket. Hung Fat Trading Asien Livs bedriver affärsverksamhet i hela Skandinavien.


Det asiatiska köket bjuder på både söta, syrliga, milda och heta smaker. Låt dig inspireras av enkla och snabba recept med asiatiska smaker. Papaya Coconut är din specialist på asiatiska livsmedel.


Du hittar oss i Södertälje Centrum. Vi saluför främst matvaror från Sydostasien. Besök oss på facebook. Där hittar ni alltid det senaste erbjudanden. Via avtal garanterar våra fabriker att all produkter är fria från GMO.


Via specifikationer garanterar våra fabriker alla ingredienser och allergener. Vi genomför stickprovstester av utvalda varor i samarbete med Eurofins. Vi prenumererar på livsmedelslaguppdatering och matlarm från Livsmedelsverket.


Vegetariska produkter. Vad sägs om sojakorv, färs, falafel eller ricottabiffar? Hitta din favorit bland alla vegetariska produkter här hos oss på MatHem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg