fredag 26 maj 2017

Nofo vinbar

Nofo vinbar

Strax norr om Folkungagatan i Stockholm finns en ny, trendig och välkomnande mötesplats. Every glass of wine, every locally produced beer and every dish has been selected with heart and careful thought. Our menu is dynamic and uncomplicated with dishes that are made to share. The atmosphere is relaxe vibrant and international. All our rooms are unique - just like our guests.


Nofo vinbar

For us, at home is not a place, it’s a sense of comfort and belonging. NOFO Hotel reflects Söders soul. Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team som konstant stävar efter att bli bättre! En perfekt tjänst för dig som är redo att utmana dig själv att bli en del av Stockholms härligaste vinbar.


I ett hörn av den stenlagda gården, omgivet av rosenbuskar och gråsparvar, pågår en bröllopsfotografering. NoFo Hotel öppnade strax norr om Folkungagatan i början av juni månad. Förutom ett nytt hotell erbjuder de också en vinbar som utlovar fantastiska kombinationer av mat och vin. NoFo Vinbar satsar framför allt på viner från småskaliga producenter från Europa, och i många fall ekologiska eller biodynamiska.


It is better for the environment and for our safety. We thank you for your understanding and for helping making our work environment safer. I området norr om Folkungagatan på Södermalm (även kallat Nofo ) ligger detta personliga boutiquehotell som har inspirerats av resor världen över.


Utöver rum i olika stilar och storlekar bjuder hotellet på vinbar och egen innergård i hjärtat av trendiga Söder, intill caféer, barer, restauranger och nöjen. Kolla din epost För att logga in i Connect så behöver du bekräfta din e-postadress genom att klicka på länken vi skickat till dig. Till sommaren öppnar dessutom en sommarbar med uteservering på hotellets lummiga innergård. Uppsnyggade hotellet NoFo (ska utläsas Norr om Folkungagatan) satsar på vinbar med ekologiskt sortiment och trivsam innergård. Det finns en hel del vinbarer på Södermalm och jag har hunnit besöka en del av dem.


Den jag besökt flest gånger torde var Eriks vinbar som tillhör Gondolen men ligger lite undanskymt Stadsgården nedanför restaurangen. Det är en är en klassisk och trevlig vinbar med lite lyxig vardagsrumskänsla. Umgås på italienskt vis på Söder varje lördag mellan kl. Här dukas det upp med godsaker som chark, ost, brö röror, frukt och snacks. Det enda du behöver göra för att ta del av den härliga stämningen är att beställa något gott i baren.


Menyn är dynamisk och okomplicerad med rätter som är gjorda för att dela med varandra. Nu vill vi dela våra fynd med dig. Dryck: Nofo är en vinbar och servitriserna är utbildade sommelier.


På menyn finns viner från småskaliga producenter. I vinkällaren går det att boka privata vinprovningar. En mellanrätt går i snitt på 110–1kr (2–rekommenderas). Flera rum har utsikt över innergården eller Katarina kyrka.


Supermysigt hotell med fantastisk atmosfär. Inredning och design utöver det vanliga och serviceinriktad personal (och jätte skön säng!). Mycket bra frukost och trevlig vinbar. Kommer definitivt återkomma. KROGNYTT STHLNyligen såg hotellkonceptet NoFo Hotell dagens ljus.


Förutom hotellverksamheten vill ägarna skapa en modern vinbar med fokus att skapa överraskande kombinationer mellan mat och vin. I början av juni öppnade NoFo Hotell på en innergård strax norr om Folkungagatan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg