tisdag 23 maj 2017

Första dejten svt

Anna har blivit sviken av tidigare partners och vill hitta någon att lita på. Hennes dejt kallar sig för en mjuk tönt som haft det trassligt tidigare, men är nu på en stabilare plats. Efter flera hjärtattacker har Tommy blivit rädd för att komma någon riktigt nära. Börsmäklaren Ciaran har blivit matchad med globetrottern Bami, men har lyckats dricka lite för mycket sprit före dejten.


Första dejten svt

Bagaren Ainé har fått stilige Gary vid bordet. Kan det vara kärlek vid första ögonkastet? Dyslektiske Ian försöker charma Kayleigh genom att visa sin rumptatuering, men har svårt att nå fram med sin humor. Ibland är det attraktion från första stun ibland är dejten över innan den ens har börjat. Här berättar deltagarna själva om allt från bröllop till nakenchocker och ilska.


SVT har ett fläckigt förflutet med dejting-tv. G med i Axo Finans affiliateprogram idag, och lt vrt affiliate-team hjälpa dig med resten. Den stora frågan är: kommer de vilja träffas igen? Första dejten-SVT premiär ikväll 21. Hur ser en blinddejt ut när en hel nation följer den från tv-soffan?


Kan man prata sönder en dejt? Möt nervösa, romantiska och hopplösa försök att para ihop två vitt skilda människor i alla åldrar under en middag i romantisk miljö. Vad gör man när det är tyst och stelt under dejten ? Och vill man dela sitt testosteron med en kvinna i kattöron?


Kärlek sägs vara nyckeln till lycka. Men hur hittar man den? Följ med och var flugan på väggen när kärlekslängtande par går på dejt för första gången. Tv-serier och tv-program. På restaurangen i Vaxholm träffas paren för första gången.


Mannen ska ha druckit mycket vodka och plötsligt ha ändrat sinnesstämning och betett sig konstigt enligt kvinnans berättelse. Inte för att skryta men skål för ostronen! Karin är en festlig sångfågel som söker en man med mycket humor och som inte får vara för snygg.


Hon möter den glade och spexige Roger från Grebbestad. Han vill inte skryta men menar att ostron är bra för både det ena och det andra. Satan va livet är enkelt med endast två problem! Hur man gör för att beställa en milkshake när man ska vara nyttig.


Några fann den – men för andra tog livet en dramatisk vändning. Tänk dig att gå på en första dejt, det är pirrigt och du vet kanske inte riktigt om ni kommer att klicka så att samtalet flyter på. Att se andra gå på en första dejt kan däremot vara mer underhållande.


TV-serien filmas på restaurangen Paternoster Chop House i centrala London, och följer en mängd par under deras första dejt. Inga av paren har träffat varandra tidigare. Vid slutet av dejten följer en kort intervju där de tillsammans får svara på frågan om de skulle vilja ses igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg