måndag 15 maj 2017

Händig man sökes filippa

Händig man sökes filippa

Det allra bästa hade förstås varit om kärleken kom i snickarbyxor. Folk tar yrkena som man tycker är lite sexiga – du vet, barbröstade svettiga snickare, säger Filippa Björling. Händig man sökes ”-profilerna är inte förvånade. Men någon kärlek uppstod inte. I del fem av Händig Man Sökes vill Filippa se mer hud och utmanar killarna att jobba i bar överkropp när dom ska renovera hennes kök.


Ja, det får man väl hoppas. Med största sannolikhet inte helt omedvetna om den svindlande sexismen – men förmodligen med förhoppningen att folk ska se att detta är gjort med ”glimten i ögat”. I klippet nedan kan du se hans. I kvällens avsnitt delar han ut både straff och överraskningar. Länstidningen i Jämtland - mar kl.


Här kan du streama TV-program till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. En efter en får de åka hem tills en återstår i det åttonde programmet, förhoppningsvis med nyckel till både hus och hjärta. I början av sommaren fick Johanna, Nahrin och Filippa besök av sex händiga män var som i hopp om kärleken skulle renovera deras hus. Rum har omvandlats, kärlek har spirat och hjärtan har krossats. Och en efter en har tjejernas händiga män tvingats lämna.


Händig man sökes filippa

Under tre sommarveckor dejtar de sex hantverkare vardera och får hjälp med olika husprojekt. Tre självständiga tjejer som alla bor i varsitt hus har två gemensamma drömmar, att renovera sitt hus och hitta den stora kärleken. Stugan vid havet är en perfekt miljö för hans skrivande - tills han möter sin hyresvärd: lordens svenska hustru Anna. Förförd av ladyn dras John in i lekar som till slut får hela ön att hålla andan.


Jag har aldrig varit händig och mina julklappspaket har alltid kunnat skiljas från de övrigas genom sin knölighet. Direktör Sandh var en föga händig man och det beredde honom svårigheter att passa in fönstret. I näst sista avsnittet av Händig Man Sökes hettar det till ordentligt när killarna kämpar om tjejernas kärlek. Hos Nahrin måste Adde och Stophe ta i ordentligt om de ska klara av att göra klart vardagsrummet nu när dem bara är två killar kvar.


Och hos Filippa börjar humöret hos killarna tryta när. Alltid bra priser och snabb. Driver egen firma och har byggt om delar sitt hus själv.


Lever i ett smurfhus som är i behov av renovering. Johanna Björk, år, bor i Vellinge utanför Malmö. Nahrin Afrayem, år, bor på en ö vid Drottningholm utanför Stockholm.


Det blir kris hemma hos Filippa när hon ser färgen som byggledare Thomas har valt till vardagsrummet. Kanske får Thomas ge upp drömmen om Filippas kärlek snart? I en avlägsen by på en vindpinad skotsk ö väntar ett gods med en förfallen stuga som ska renoveras. Det handlar om John, en dagdrivare som bor i London på 80-talet.


Han vill egentligen skriva en roman som han vill skriva på sin pappas gamla skrivmaskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg