torsdag 11 maj 2017

Familjerådgivningen öresund

Familjerådgivningen Öresund erbjuder familjerådgivning och parterapi till par, familjer och enskilda. Vi har avtal för att tillhandahålla familjerådgivning för boende i Landskrona och Bjuvs kommuner. Vi erbjuder även privat parterapi, psykoterapi (KBT och IPT) och har avtal med Region Skåne. Psykoterapi, handledning och utbildning.


Familjerådgivningen öresund

Du når oss genom att ringa på vår telefontid. I parterapi får par hjälp. När förälskelsen övergår i en djupare relation blir ofta. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. På familjerådgivningen kan du vara anonym eftersom det inte sker någon registrering och det förs heller inga journaler. Det första besöket på familjerådgivning är avgiftsfritt och därefter kostar det 1kr per besökstillfälle.


Välkommen att ringa oss för mer information eller för att boka tid. Så här hanterar vi dina personuppgifter. Då kan familjerådgivningen erbjuda professionella samtal som kan hjälpa dig och din partner. Bjuvs kommun har avtal med familjerådgivningen vilket innebär att du som bor i Bjuvs Kommun får hjälp till ett reducerat pris.


Familjerådgivningen öresund

Vi har fyra mottagningar och avtal med kommuner. Stortorget 1 Helsingborg. Här finns information om Östersunds kommuns service och verksamheter. Köp i så fall ett registreringsbevis här.


Ett registreringsbevis visar vad som är registrerat för ett bolag ett givet datum. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning. Blir påfrestningarna stora skapas lätt låsta lägen.


Det är i dessa situationer som familjerådgivningen kan erbjuda professionell samtalshjälp. Många söker hjälp väldigt sent. Då kan det bli svårare att komma tillrätta med problemen. Vänta därför inte för länge. Ett mångårigt samarbete bryts när leverantörsbyte av familjerådgivningen i Höganäs sker.


Nu har en ny upphandling genomförts och med det har ett byte av leverantör skett. Familjerådgivarna Pia Häljesgård och Anette Kilefors som jobbar där tror att det finns flera anledningar till ökningen. Se Pia Häljesgårds profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk.


Familjerådgivningen öresund

Pia har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Pias kontakter. Massvis med information om miljoner telefonnummer. View Simone Nilsson ’s profile on LinkedIn,. Present years months.


Båstad and Helsingborg. På vår familjecentral arbetar vi tillsammans för att kunna tillgodose era behov på bästa sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg