måndag 8 maj 2017

Lösögonfransar kicks

Hos KICKS hittar du lösögonfransar från ledande varumärken, såväl i butik som på nätet. Bli medlem och få på ditt nästa köp. Alltid fri frakt vid köp över 5kr.


Lösögonfransar kicks

Köp idag skickas imorgon! Spara pengar genom att shoppa exklusiva märken och fina produkter till billigare priser! Ett par lösögonfransar går att använda flera gånger.


Förvara dem i förpackningen så behåller de formen men tvätta dem aldrig med vatten. KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.


Lösögonfransar kicks

Och en närbild på ögat. Jag använde modellen Polka Dot Pop – men vi klippte av den en bit för att passa ögat bättre. Det är ju det som är det fina. Man kan klippa dem som man vill.


De säljs nu på alla Kicks butiker i Sverige, Norge och Finland. Vill ni se sortimentet så kan ni titta på Kicks webshop. När det kommer till lösögonfransar så är det numera nästan mer regel än undantag att ha testat på det åtminstone en gång. Förut var det inte lika vanligt förekommande, men idag används både den typen av lösögonfransar som man själv limmar på hemma och den typen man får när man går till en salong. KICKS ARDELL WISPIES Strip Lashes Wispies 113.


Lösögonfransar kicks

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde. Handla världens mest sålda lösögonfransar från Ardell på KICKS ! Jag köpte lösögonfransar på Kicks förra helgen. I affären frågade jag om remover, men de sa att det inte skulle behövas (de säljer inte ens remover). Den ena expediten sa att jag skulle ta en olja och den andra rekommenderade ögonmakeup-remover.


Gabbi säger att de kan användas upp till gånger, men om en sköter om frallorna ordentligt så håller de ännu längre. Jag har haft mina par i snart ett år och de är inte alls slitna! De är också lätta att få tag på eftersom att de säljs på bl. Kicks har internationella märken som Balenciaga, Biosilk och Dior i sin produktkatalog, för att nämna några. På hemsidan hittar du också guider till den perfekta nyansen på din foundation och topplistan ”What’s hot!


Det kan dock vara svårt att veta vilka lösögonfransar man ska välja, hur man applicerar dem, och om de verkligen sitter hela dagen. Ardell har ett brett sortiment av lösögonfransar så att du enkelt kan hitta just de fransar som passar just dig. Lösögonfransar och ögonbrynsfärg från varumärken som Sweed Lashes, Kardashian, Coloran och MAC.


Ardell erbjuder både hela rader med lösögonfransar i olika längder och volym. Du hittar även singelfransar som franstippar i Ardells sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg