fredag 12 maj 2017

Inredningstips 2016

Vi ser fem stora trender i vår. Här hittar du inredningstips för exempelvis sovrum och vardagsrum. Bläddra bland bilderna ovan och scrolla nedåt för att hitta inspiration. LÄS OCKSÅ: Tips och inspiration när du ska inreda vardagsrummet. Inredningstips Bästa inredningstipsen till hemmet.


Glad midsommar önskar vi våra läsare!

Tips att förnya och inreda hemmet redo för ett nytt år behöver varken vara dyrt eller svårt. Sveriges största inredningsblogg som har inredningstips med omdöme, betyg, recensioner och topplistor över inredningsbutiker. Här är de hetaste trenderna det nya året och grymt trendiga färger just nu ni bara måste ha koll på Funkar sammet? Här kommer ett inlägg med Elsa Billgrens bästa inredningstips.


ELSA BILLGREN Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotlan Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Här är elva inredningstips som maxar mysfaktorn! Ett trivsamt hem har ofta det där lilla extra när det kommer till inredningen.


Ombonat och genomtänkt, djupa kulörer eller milda, harmoniska nyanser och gärna några fluffiga eller sammetslena texturer på det.

Oavsett vilken stil du vill satsa på i hemmet så finns det många sätt att göra det mysigt och trivsamt. När man som jag hade lagt två år på att göra research, läsa in sig på fakta, letat reda på hundratals olika riktmått, pratat med. Eftersom inlägget med mina bästa inredningstips blev en sån succé följer här mina bästa inrendigstips, så är vi uppe i ett jämt 100! Hem och rensa nu inför våren, fynda riktigt bra grejer på loppisarna och utmana era inre inredare med lite modiga val i hemmet.


Vi vill ha det lugnt och mysigt omkring oss nu. Hemmet blir en oas där vi kan söka skydd och trygghet undan oron i världen. Ett vardagsrum med mörka färger, mjuka mattor, generöst med fluffiga kuddar, plädar, böcker och tavelväggar låter mysigt, eller hur? Här bjuder vi på inspiration och inredningstips till vardagsrummet. Här har vi samlat inredningsinspiration och inredningstrender.


Du hittar artikar med inredningstips från tillverkare, inredningsmässor och inredningsbutiker, Hemma hos reportage där du kan få inredningstips från andra som inreder sina hem. I anslutning till förra podden fick vi frågan om hur man gör för att skapa ett mer personligt och mysigt kontor om man varken får addera textilier, byta möbler. På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare. Vardagsrum i romantisk stil, modern stil, klassisk stil eller kanske naturstil?


Vi har samlat fantastiska vardagsrum att bli inspirerad av. Bläddra dig genom bildspelet ovan för att kika in i vardagsrum i alla stilar. Känns badrummet kalt och tråkigt? Läge för ett snabbt lyft?


Hur man kommit fram till den siffran är för oss svårt att förstå och vad som räknas som selfie.

Vi tror nämligen att det tas betydligt många fler. Blir du medlem nu i Husbilsklubben. Oavsett om din första lägenhet är en möblerad andra-hands lägenhet, ett förstahandskontrakt eller en bostadsrätt så finns det några enkla tips för att göra. Detta inlägg innehåller reklam. Tips och råd hur man bäst tar tillvara utrymmen i Husbilen och fixar bra lösningar.


Du sover ungefär år av ditt liv, så självklart är din inredning i sovrummet viktig! Nu när jag sedan en vecka tillbaks har börjat jobba igen så har jag redan fått chansen att bläddra i kollektionen live och jag måste säga att den är fantastisk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg