fredag 5 maj 2017

Karpathos resa

Boek nu en profiteer van de Sunweb Vroegboekvoordelen. Boek veilig je vakantie, met Laagste Prijsgarantie! Last Minute op vakantie. Vind je ideale vakantie bij Sunweb!


Bekijk het ruime aanbod op TUI. Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Alla resor på ett ställe. Fantastisk semester till bra pris. Boka nu - bestäm dig senare.


Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Här väntar en genuin grekisk atmosfär på en lugn ö med vacker natur. Maten är go stränderna underbara och havet helt ljuvligt blått och kristallklart.


Karpathos resa

Hit återkommer Greklandsälskare år efter år och ön gör ingen besviken. Framförallt stränderna är magiska, Apella är en av Medelhavets, ja en av världens vackraste stränder! Runt ön finns ett fyrtiotal ständer, från badvikar till sandstränder.


Men under sommaren blommar staden upp och som besökare behöver man inte sakna vare sig butiker, nöjen eller shopping. Staden erbjuder också många fina restauranger utmed strandpromenaden för dig som vill bjuda smaklökarna på en upplevelse. Lefkos är en pittoresk fiskeby, perfekt för dig som söker en avkopplande semester utan en massa måsten.


Karpathos absolut starkaste kort är – stränderna. Lite fuktigare och mildare om vintern, en vacker vår, en varm och torr sommar och en varm höst. I juli och augusti faller i stort sätt inget regn och temperaturen kan nå grader i skuggan.


Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet och ner till stranden. Vägen ner till närmsta strand kan vara svårframkomlig för barnvagnar. Mycket begränsad lokal trafik.


Karpathos resa

Här hittar du flygbiljetter från 7flygbolag som SAS, Ryanair, Norwegian och KLM. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet. Vandringen Tips, information och packlista för TEMAs vandringsresor.


Våra hotell är speciellt utvalda och många av dem kan du bara boka hos Ving. Stränderna består av både sand och sten, vattnet är kristallklart. Hitta fantastiska erbjudanden på paketresor hos Expedia. Amopi Området kring Amopi bjuder på tre olika stränder som alla binds ihop med en promenadväg ovanför stränderna. Visst kan man resa till Amoopi för att koppla av och ta det lugnt, men varför inte ta en tur ner till Afiartis, öns vindsurfingcentrum?


Jag tycker det är superkul att svenskarna ser sig om efter nya upplevelser och platser. Här finns allt du behöver för en spännande eftermiddag på brädan. Det är lätt att bli bekväm och återvända till samma plats år efter år. Här bor du nära både stranden och stadslivet, den folkliga hamnen med sina restauranger, tavernor och musikbarer.


Atmosfären och stämningen är grekisk och oerhört. Använd knapparna högst upp till vänster för att navigera och zooma i kartan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg