måndag 29 maj 2017

Vad kvinnor vill ha imdb

Directed by Nancy Meyers. With Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda. After an accident, a chauvinistic executive gains the ability to hear what women are.


With John Ekman, Olga Hellqvist, Adolf Jahr, Jullan Kindahl. Harry Willis is a slob and a bacchant. He is therefore abandoned by his wife.

Se filmer online på Viaplay. När han efter en olycka får den egendomliga förmågan att höra vad kvinnor egentligen tänker, är hans lycka gjord. Med hjälp av sin nya begåvning kan han göra succé både i arbetslivet och på det mer privata.


Dessutom eftertraktad singel med en lyxig våning i stadens flottaste kvarter. Vad en kvinna vill ha ? Efter en olycka i badkaret märker Nick att han plötsligt kan höra alla kvinnors innersta tankar. Först vill han bli av med sin nya förmåga men en psykolog övertygar honom om att han kan använda det till sin fördel.


Pengar, stor kuk och ett fint hus”, nej det handlar nästan uteslutande om karaktär, omtanke och närvaro.

De vill ha någon att dela sitt liv me inte någon att leva i närheten av. Vodeville söker hos alla filmtjänster åt dig. Handling: Reklammannen Nick tror att han är guds gåva till kvinnor men i själva verket är han en egoistisk mansgris.


Så får han förmågan att höra vad kvinnor egentligen tänker. Han märker att han kan ha nytta av det. Speciellt när det gäller Darcy som fick jobbet som han själv ville ha. Nick Marshall jobbar i reklambranschen och tycker att han är Guds gåva till kvinnorna.


Där spelade Mel Gibson en mansgris som fick den unika förmågan att höra kvinnors tankar. Jag har varit tillsammans med min man sedan. De vill ha en partner som är både kapabel och oberoende att kunna fatta sina egna beslut. Detta kan handla om basala ting som att betala sin hyra eller att laga middag till sig själv.


Tro vad man vill , men ingen kvinna vill vara din mamma (förutom - naturligtvis - din riktiga mamma). Svaren vi fick tyder på att man kan slänga alla gamla klyschor om att kvinnor skall ha en kedja som går mellan köket och sängen, det är faktiskt inte så stor skillnad på vad män vill ha hos kvinnor och vad kvinnor vill ha hos män. Kvinnor kan ha lärt sig att agera på ett visst sätt i sovrummet, men de älskar fortfarande lite hårdare tag. Din partner vill inte alltid göra det i missionären. Hon vill att du ska vara stark och ha kontroll.


Oavsett om det är bitande, försiktigt dra håret eller att ge lite smisk, så driver denna dominerande stil hennes vilda sida.

Hur länge vill kvinnor och män ha sex? Och vad förväntar sig respektive partner? Tja, det har en ny undersökning svar på, enligt Saucydates. Du har sett en chick flick, åtminstone en, så självklart tror du antagligen att kvinnor vill ha en komplett dålig pojke med Mustang revving framför sitt hus. Men, du vet, det är inte heller 1 korrekt.


Jag vet att du förmodligen tar tag i ditt hår, stressat ut och tänker, vad vill kvinnor i en man då? Hallå, men kvinnor då? Jag fick brev där det hävdades att kvinnor minsann gör flera tusen fel i sängen.


Listan om männen var kul och lärorik, men gudarna ska veta att ni kvinnor oftast inte har en susning om vad vi män vill eller känner. En lista om era tabbar vore bra, hälsade Peter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg