onsdag 10 maj 2017

Viktväktarna medlemskap

Mer frihet och flexibilitet än någonsin. Enklare och sundare för alla! Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke genom avregistreringslänken i e-postmeddelandet eller meddelandet.


Medlemskapet måste aktiveras senast månader efter köptillfället. De flesta organisationer tillhandahåller ett sätt att avsluta ett medlemskap om du inte får bästa av det.

Navigera din webbläsare till Avbokningssida. Alla rättigheter förbehålles. WW International, Inc. Vi står för allas lika värde och allas rätt att funka olika.


WW ViktVäktarna är med och stödjer Musikhjälpen. Hitta medlemskapet som passar dig. Här kan du jämföra våra olika medlemskap.


Viktminskningsredskap För teknisk support kring Viktminskningsredskap.

Teknisk support För frågor och support kring sidans tekniska delar. Du kan välja mellan att vara digital medlem, online coaching-medlem eller studiomedlem där du får stöttning av en personlig coach. Lägg beställningen på Actiway för den perioden du vill förlänga.


Matkassarna finns för olika antal personer och olika antal måltider. Välj den som passar dig och dina behov dig bäst. Våra recept är hälsosamma och passar hela familjen. I samband med ditt köptillfälle, debiteras ditt iTunes-konto för en engångssumma. Ofta folk tecken upp för program eller medlemskap och sedan inte längre använda tjänsterna som de en gång gjorde.


Nu så vill jag kickstarta hösten tillsammans med ViktVäktarna , verkligen komma på rätt spår igen och äta bra och balanserat. Varför då inte vara med i denna tävling som jag har tillsammans med ViktVäktarna ? Viktväktarna erbjuder flera sätt att avsluta ditt medlemskap. Har du samma tänk som jag? Dina personuppgifter kommer att databehandlas.


Wellness Coach på utvalda orter runt om i Sverige. Efter bindningstiden förnyas ditt medlemskap automatiskt varje månad tills du aktivt väljer att avsluta ditt medlemskap. Läs igenom listan nedan för att vara säker på att du inte missar något: 1.

Vår lättanvända WW-app är din ultimata kompanjon för att följa programmet. Med appen kan du hålla koll på din mat och aktivitet var du än är. Det går alltid att göra bättre val – även om du vill äta billigt, snabblagat och gå på fest. Ditt medlemskap förnyas automatiskt varje måna debiteringen sker via ditt iTunes-konto. Du måste avsluta ditt medlemskap minst timmar innan kommande debitering.


Du avslutar ditt medlemskap så här: Gå till: viktklubb. Du behöver eventuellt logga in med dina inloggningsuppgifter till Viktklubb. Beroende på vilket medlemskap du har så kan det se lite olika ut, följ något av dessa två steg, beroende på hur det ser ut för just dig, för att avsluta ditt medlemskap : Klicka på Ändra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg