fredag 24 april 2015

Annonsera gratis på blocket

Sköt hela dialogen med din kommande hyresgäst på BostadsPortal - kostnadsfritt! Vi hjälper hyresvärdar hitta nya hyresgäster varje dag. Ska vi hjälpa dig också?


Här nedan hittar du en lista på sidor där du kan lägga in din annons. På flera av dessa sidor kan du annonsera gratis.

Idag finns det en uppsjö av köp och sälj sidor. Vissa är inriktade på speciella saker t. Annonsering på Blocket. I Blockets Regler för annonsering (se nedan) finns regler för utformning och kategorisering av annonser. För att annonsera på Blocket måste du följa reglerna för annonsering. Observera att särskilda regler för annonsering gäller för platsannonsering på Blocket Jobb.


Fyndtorget erbjuder gratis annonsering för både privatpersoner och företag. Din annons syns för tusentals besökare, och potentiella köpare, varje dag hos oss och våra partners.

Hundratusentals besökare per månad ser din annons - så annonsera gratis hos oss idag! Lägg in dina annonser gratis , snabbt och enkelt. Sökordet ”Billy” ger 1resultat på Blocket just nu – bara i Stockholm.


Söker du på annonser med ordet över hela landet tredubblas resultatet. Var och varannan svensk som annonserar på köp- och säljsajten vill sälja eller skänka bort en hylla, soffa, bord eller någon annan pryl de köpt hos möbeljätten. Blocket dominerar på den svenska köp- och säljmarknaden, men det är mycket dyrt att annonsera där.


Speciellt om du bara vill sälja små prylar som inte har så mycket i värde. Vi tipsar om några alternativa platser på nätet där du kan annonsera gratis. Lägg upp en annons så visas den både här och på Blocket. Din annons kommer att finnas på hemsidan upp till månader men du kan givetvis ta bort annonsen när du sålt din produkt.


Köp och sälj prylar inom Fordon, Inredning, Möbler, Kläder, Elektronik m. Många privatpersoner som annonserat på Blocket har även upptäckt att Blocket är väldigt enkelt och effektivt att använda för företagare. Om du har en verksamhet, hobby eller annonserar så pass mycket att du blir skatteskyldig enligt Skatteverket så ska du annonsera som “företag” i annons inläggningen. Här kan du sälja och köpa begagnade IKEA möbler. Det är lätt att älska de små liven och ge de, lite för mycket julmat. Ajabaja tänk på att mycket av maten innehåller ämnen som inte alls är bra för ditt djur.


Bjud gärna din katt på en räka ellen en annan godsak men gör det med måtta.

Dessutom är julmaten på tok för salt. Tanken med webbplatsen är att det ska vara så lätt och smidigt som möjligt att sälja sina prylar. Gratistjänst En stor skillnad mot konkurrenten Blocket är dessutom att det är gratis att annonsera via Citiboard.


Nu kan du köpa och sälja begagnade IKEA möbler på LIVET HEMMA. Så knäpp en bild av dina förrådsfynd och hjälp dem få ett nytt hem och ett andra, tredje eller fjärde liv! IKEA FAMILY medlem annonserar du gratis. Och annonsera lediga lägenheter, lediga stugor och rum uthyres.


Eller sälja huset, villan osv. Gratis annonser för både privatpersoner och företag. Vill du synas mer kan du köpa MAXI- eller TOTAL-annonser som visas på många fler sidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg