fredag 24 april 2015

Raka benen med balsam

Raka benen med balsam

Mellandagsrea med fantastisk rabatt på hud- och skönhetsvård. Det här erbjudandet vill du inte missa. Ge ditt hår en näringsboost. Räddaren för dig med torrt hår. På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård.


Köp naturligt och ekologiskt balsam från vårt breda utbud av ekologisk hårvård! En säker rakning där skärbladen aldrig kommer i direktkontakt med huden. Glöm inte att byta rakhyvel ofta, slöa blad medför irritation och rodnader. Att raka benen hör knappast till de flesta kvinnors favoritsyssla och många väljer helt enkelt att låta bli.


Men för vissa är det en nödvändighet och då är raklödder en riktigt trist utgift. Lyckligtvis finns det knep för att komma runt problemet. Skönhetssajten Shefinds har listat fem andra produkter som fungerar minst lika bra. Mina ben är supertorra. Vågar jag raka benen ? Tvärt emot vad man kan tro så kan rakning vara bra för torra ben , eftersom det yttersta lagret av döda hudceller skalas av.


Peeling är guld värt för torr hy – välj en mild peeling och massera försiktigt för att undvika irritation. Applicera balsam om det torkar på huden innan du avslutar rakningen. Torr balsam kommer plåster på huden vilket gör det svårt att raka. Skölj balsam från din hud med varmt vatten och klappa torrt med en mjuk handduk. Smörj eller efter rakning grädde.


Somliga använder balsam för att raka deras smörjmedel. Du vill att dina fötter är våta med varmt vatten. När rakar benen torkar mer än det redan torkar ut huden. Det ökar också chansen att dra benen. Om du rakar benen när du tar ett ba se till att vattnet är varmt och inte för varmt.


Oavsett om du ska raka benen eller ansiktet så fungerar balsam perfekt för att skydda huden mot den irritation som kan uppstå när du rakar. Skämmer bort torra hälar. Det började med att jag missade att köpa nytt rakgel och improviserade med flytande tvål vilket fungerade.


Jag köper fortfarande gel iblan men det är mer för nöjets skull men tycker att det fungerar minst lika bra med balsam. Enkelt, gegga in håret och sen benen och sen får det verka under tiden jag rakar. Under natten svullnar nämligen benen upp, hårsäckarna drar sig tillbaka och du får lenare ben. Rakar benen det första vi gör när vi kliver in i duschen Man hoppat in i duschen och bestämt sig för att raka benen är det lätt att man vill bli av med det så snabbt som möjligt och börjar raka dem direkt. Hårborttagning ben De allra flesta av oss har hårväxt på benen , vissa har mycket hår, andra mindre.


Raka benen med balsam

Du måste själv avgöra vad du trivs me och om du vill ta bort håret på benen eller inte. Det är vanligast att kvinnor tar bort håret på benen , men det börjar bli vanligare även bland män. Fri frakt vid köp över 850kr. Frågor om våra produkter? Skyddar huden när du trimmar håret.


Experimentera riskfritt. Köp i stället ett billigt balsam (som är drygare än rakgel) och använd nästa gång håren skall väck! Benen blir otroligt lena, och hårfria! Jag brukar använda balsam , funkar jättebra och benen blir lena efteråt och tycker inte att huden blir irriterad heller.


Bäst är att duscha några minuter innan du rakar benen så blir huden inte så irriterad. Ja nu blir väl några här inne förbannade men det bryr jag mig inte om. Behöver tips på bästa lättaste. En 10-årig tjej tycker att det är jobbigt med hår på benen och vill börja raka dem. Men hon undrar hur hon ska fråga sin mamma om att det är okej att hon börjar raka benen.


Maja Hamskär, svarar på frågan. Kom ihåg alla där ute: Ni bestämmer över er egen kropp! Träningsbyxa med raka ben - Träningsbyxa med raka ben och dragsko i midjan. Halloo, har börjat få utslag på benen av att raka dom, så tänkte att jag kanske gör fel på något vis, eller att jag borde byta teknik för att få bort håret.


Grunden är att du går över till att tvätta håret med enbart balsam , alternativt med ett milt sulfatfritt schampo eller rasullera tex. För en del med rakt hår fungerar tex tvätt med sulfatfritt schampo bättre. Vilken tvättmetod av dessa man än väljer måste man även rensa bort allt som innehåller silikoner eller mineraloljor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg