måndag 27 april 2015

Gardiner vardagsrum mio

Ett brett sortiment av gardiner i olika material. Handla enkelt hos Cellbes! Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar.

Skapa stämning med nya gardiner. Kolla in det stora sortimentet på Ellos. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Stort utbud av textilier.


För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. En skön temperatur i vardagsrummet är viktigt och det kan dina gardiner hjälpa till med. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat.

På vintern är det bra att använda tjockare gardiner som isolerar, särskilt om du bor i ett äldre hus med fönster som inte är helt täta. På sommaren ger tunna och skira gardiner en ljus och fräsch känsla och släpper in ljuset. Istället för vanliga gardiner satte jag dit lamellgardiner som släpper igenom ljuset från fönstret.


Som kontrast till det vita har jag inrett med en svart soffa och fåtölj med fotpall från mio. Bordet är också från mio och har en dold förvaring under de skjutbara skivorna. Mattan är en enkel ryamatta från EM.


Med färdigsydda längder är det busenkelt att ge rummet en snygg quickfix, eller byta känsla efter årets säsonger. Höstens snyggaste gardiner. Snygga gardiner kan ta ett rum till nya nivåer och ge ett exklusivt intryck, men det gäller att göra rätt. Annars kan gardinerna ha motsatt effekt och dra ner ett i övrigt snyggt inrett rum.


Ett vanligt misstag är att hänga dem för tätt, för lågt eller att ha helt fel längd på gardinerna. Alldeles oavsett vilken stil du är ute efter så håller de hög kvalitet. Oavsett om det är nya gardiner till sovrummet, vardagsrummet eller köket som du är ute efter - vi kan nästan garantera att du kommer att hitta någonting som passar hos oss! Vi erbjuder ett utbud av olika stilar som du kan välja bland: sammetsgardiner, grå gardiner , linne gardiner och mörkläggningsgardiner.


Så oavsett om du inreder ditt sovrum, vardagsrum eller barnens rum så har vi helt säkert något som passar dina behov. Inget hem är det andra likt.

Därför har vi byggt upp flera olika vardagsrum , sovrum och matplatser – så du kan hitta rätt stil för just dig och ditt hem. Uppdatera ditt hem med nya gardiner från Mio. Hos Nordic Nest hittar du skandinavisk inredning och design för hemmets alla rum. Vi har inredning i alla prisklasser.


Vi delar med oss av våra bästa gardintips, lär dig om vilken gardin du ska välja när du vill ha gardiner från tak till golv. Förklarar skillnader mellan gardiner och lär dig montera en gardinstång. Välkommen till vår gardinguide! Här kommer exempel på mysiga vardagsrum. Samt en förklaring till varför just dessa vardagsrum har det där lilla extra!


Ombonat vardagsrum med rustik touch. Mjuka jordfärger, en fluffig matta och massor av mjuka kuddar och filtar som ger rummet mönster. Vardagsrum är en central del i de allra flesta hem.


Oavsett om du drömmer om ett vardagsrum som är stort och luftigt eller litet och mysigt med en massa kuddar och lampor kan du hitta inspiration här. Soffor, fåtöljer och soffbord kan dessutom vara dyra inköp som förutom eftertanke kräver tips och råd. Delat av ett stort vardagsrum till två mindre.


Här kan man tänka att tunna tyger passar bra i köket, vardagsrummet och på toaletten medans tjockare tyger är fint i sovrummet. När mar till färg på gardiner så är det dessvärre så att alla gardiner bleks med tiden. Klassiska gardiner i olika mönster som passar bra med olika dekorationer. Lägg till en mjuk touch i ditt hem med våra mjuka tyger för gardiner.


Medlemskap i tre nivåer. Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du. Med gardiner kan du reglera ljusinsläppet och skapa den stämning du önskar.


Rädda nattsömnen med mörkläggande rullgardiner eller släpp in ljuset med korta gardinkappor. Hos oss hittar du prisvärda gardiner till sovrummet, köket och vardagsrummet i olika material, färg och mönster. Letar du efter nya gardiner till vardagsrummet , sovrummet eller kanske till köket? Oavsett om du vill mörklägga rummet eller få in så mycket ljus som möjligt har vi gardiner för alla smaker.


Gardiner som sätter stilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg