tisdag 14 april 2015

Första hjälpen kit jula

Vi erbjuder plåster, första hjälpen kit och brandfilt. Allt med ert Eget Tryck. Första Hjälpen från kända varumärken! Förbered dig för både fritid och arbete oavsett väder! Arbetskläder, arbetsskor och skyddsutrustning tillsammans med vardagskläder och.


På Jula siktar vi högre.

Ultrakompakt första hjälpen - kit för mindre skador! Den här kompakta förbandslådan består av st. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.


Portabelt första hjälpen - kit med mycket innehåll! Bluewears stora förbandslåda är perfekt att lägga i bilen, sommarstugan, hemmet eller på andra platser där du vill ha mycket första hjälpen -utrustning. Välfylld och praktisk. Väskan innehåller st.


Det enklaste sättet att få med sig det mesta man kan behöva är att köpa ett första hjälpen - kit.

Vi har testat åtta kit som alla är innehållsmässigt passande att ha med i bilen, inte bara som akut första hjälpen utan också som mobilt apotek för allehanda småskador. Ultralätt, minimalistiskt och vattentätt första hjälpen kit för folk i farten. Kombinerar supertunna men robus ta material med platsbesparande design. Light amp, Dry First Aid Kit Nano från Lifesystems är ett riktigt smidigt första hjälpen - kit som är båda ultralätt och vattentätt.


I alla tänkbara situationer är det bra att kunna ta hand om sig själv i väntan på hjälp. Hos oss hittar du många bra produkter att ha till hands om olyckan är framme. Vi har bland annat första hjälpen kit som innehåller det mesta du kan tänkas behöva om olyckan är framme. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Det är inte helt lätt att ge en rättvis bedömning eftersom innehållet varierar, och det handlar mycket om tycke och smak gällande vad ett första hjälpen - kit ska innehålla.


Vi har utgått från att plåster och förband ska finnas med och vara av bra kvalitet. Vi har tittat närmare på nio olika första hjälpen - kit med hjälp av två ST-läkare. Paula Vallén och Julia Sundholm arbetar som ST-läkare inom anestesi- och intensivvård på Vrinnevisjukhuset i Norrköping.


Här svarar de på tre frågor kring första hjälpen - kit. Varför är det viktigt att ha med sig ett första hjälpen - kit på resan? Här hittar du robusta och välutrustade första hjälpen -set för alla typer av arbetsplatser. Ett första hjälpen -set i form av en låda, väska eller ett skåp är ett bra och enkelt sätt att se till att ni har ett fullgott skydd på arbetsplatsen i fall en olycka skulle hända. Redo att ge första hjälpen om olyckan är framme.


Genom att köpa ett första hjälpen - kit stödjer du vårt arbete för människor drabbade av katastrofer. Köp ett första hjälpen - kit i Röda Korsets gåvoshop.

Sortera: Ursprunglig Billigast först Dyrast först Nyaste till äldsta Äldsta till nyaste Efter namn A-Ö Efter namn Ö-A. Här finns ett stort sortiment av första hjälpen väskor för privatpersoner och sjukvården. Välj första hjälpen väskor med eller utan innehåll. Våra väskor passar lika bra för privatpersoner som för avancerad akutsjukvård.


Om du behöver hjälp med att välja ut en pasasnde väska eller första hjälpen produkter så kan vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg