fredag 24 april 2015

Prada väska äkta

Shoppa varumärket till kampanjpris! En äkta vara har i de flesta fallen fler stygn per centimeter än en fejk samt är jämnare, rakare och allmänt snyggare. Försäkra dig om att väskan är av äkta skinn. De flesta designers använder sig av äkta skinn som har en ojämn struktur, jämfört med fusk.


Tror nog att det är äkta läder både luktar och känns så. Det är dragkedja inuti och det står prada milano på alla dragkedjor.

Inget är snett eller slarvigt. Var borde serienumret sitta. Inte sliten någonstans. Pris: 6kr plus frakt Kopia. Sveriges största loppis i mobilen.


I dag finns det en rad exklusiva andrahandsbutiker som är riktiga experter på designerväskor, och som själva verifierar att väskorna de säljer är helt äkta. Det kostar ofta en slant extra, eftersom butikerna tar ut provision, men å andra sidan kan det vara värt det i slutändan. One size, dam Nu ska jag sälja min fina väska från Prada.

Jag köpte den för en månad sedan när jag var i Italien! Den är oanvänd och jag säljer den mycket biligare än vad jag betalade för! Lika äkta som alla andra men smugglad och såld vid sidan av. Hittar du inga nummer där?


Då finns inte väskan reggad någonstans. Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst. Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Hur känns väskan som helhet?


Den ska kännas tung, inte ihålig. Om den är märkt med exempelvis Louis Vuitton, kolla att logotypen ser ut som på den äkta varan. Finns det brister i trycket? I videon kan du se Louis Vuittons väska med körsbärsblommor, och att på den förfalskade lyser det bruna igenom det rosa.


Denna rymliga väskan har förmågan att hålla alla dina dagliga väsentligheter och mer. Vi älskar den strukturerade formen av denna trendiga men klassiska väskan. Hemsidan kan ge mycket information om trovärdigheten och huruvida en väska är äkta eller inte. Prada Saffiano väska i unik färg Äkta.


Kolla hemsidans FAQ-sektion (ofta ställda frågor), Om oss och Pressinformation.

Se till att företaget har en legitim kundtjänstavdelning. Om affären eller hemsidan inte håller hög standard är chanserna rätt små att varorna gör det. För att få ner priset ytterligare är det bästa tipset att köpa väskan online.


Det brukar finnas ett produktnummer som är stämplat inne i väskan , så att prada ska kunna spåra väskan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg