måndag 20 april 2015

Ageris kontaktcenter

Ageris är en outsourcer som levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning av hög kvalitet inom bank, e-handel, media, post, logistik och resor. Vi agerar för att ge ditt företag tillväxt, nöjda kunder och kostnadsbesparingar med hjälp av kompetenta och engagerade medarbetare, väldefinierade processer samt ett kraftfullt IT-stöd. Ageris Kontaktcenter AB ökade sin omsättning med 1. Bolaget har 2anställda, snittlönen har ökat 0. Verksamhetsbeskrivningen för.

Ett sommarjobb på Ageris i Strömsund var min. Ageris hjälper dig att utveckla kundkontakten via flera kanaler som t. Ageris använder en effektiv och kompetent teknikplattform som ger stora möjligheter att mäta, analysera och ständigt utvärdera och utveckla kundserviceprocessen med syftet att förbättra kundnöjdhet och försäljning. Ageris arbetar med outsourcing inom kundservice, försäljning och administration. Vi hjälper våra uppdragsgivare att upprätthålla en högkvalitativ kundtjänst med utbildad personal och olika digitala lösningar.


Ageris har runt 2anställda och har kontor i Solna, Falun och Strömsund. Ageris levererar kundservice, försäljning och administration med hög kvalitet för uppdragsgivare med höga målsättningar. Med hjälp av kompetent personal, beteendebaserade metoder för samtalsanalys, väldefinierade processer och ett kraftfullt IT-stöd levererar Ageris sammansatta lösningar som ger tillväxt, nöjda kunder och kostnadsbesparingar.

Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Ageris går samman med Barona Ageris går samman med Barona för att bli den ledande nordiska leverantören av framtidens kundservicelösningar. Ageris var i vanlig ordning utställare och hade en monter som man kunde besöka.


Vi anordnade bland annat en tävling där deltagarna fick testa vårt gamification-verktyg och göra en quiz med olika frågor. Sommar för oss på Ageris betyder högsäsong för vissa av våra uppdrag och full aktivitet på alla våra center. Stora rekryteringsinsatser med nyrekryteringar och sommarpersonal har gjorts för att få ihop sommartopparna kombinerat med ledigheter och semestrar. För den med intresse kring ledarskap finns flera olika möjligheter att skaffa sig erfarenheter och utveckling. Det du lär dig och de färdigheter du skaffar dig på Ageris dokumenteras så att du kan komplettera ditt CV den dag du eventuell går vidare.


Ageris erbjuder marknadsmässiga löner enligt Unionens callcenteravtal. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Södertälje som finns inom det yrket. Efterfrågan på svensk kundservice ökar hos våra kunder och förvärvet av Ageris och AMGA är ett viktigt steg för att möta behoven. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Sofies.


Sofie har angett jobb i sin profil. Make sure the file is not corrupt and is of common format. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Tjänsten omfattar heltid och du kommer att arbeta enligt ett rullande schema där arbetstiderna är förlagda både dagti kvällstid samt helger.

Christine har angett jobb i sin profil. Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis. Brinner du för service och är en positiv lagspelare som kan tala både finska och svenska? Då är den här tjänsten rätt för dig! Du kommer att ingå i ett av Ageris team som arbetar inom bankverksamhet.


Söker du erfarenheter inom ekonomi och service? Som kundservicemedarbetare hos Ageris kommer du att arbeta med inkommande samtal där du hanterar ärenden gällande krediter, bankkort, fakturor och betalningar. Ageris : ”De är förvånade att vi vågar visa vår data” Kontaktcenter Ett nytt grepp för att synliggöra arbetet.


Kundcenterföretaget Ageris är inte blyga för att blotta sig – och skruvade upp en skärm hos sina kunder där de visar sin dagliga data. Entreprenör med fokus på Kontaktcenter , ekonomi och ledarskap. Ageris har ca 2anställda vid de tre centren i Solna, Falun och Strömsund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg