måndag 20 april 2015

Takbrygga

Fri frakt vid köp över 500kr. Vi vet att välja rätt takbrygga kan vara svårt. Därför har vi skapat denna smidiga konfigurator! Smidig beställning av takbrygga.


För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator här nedan. Vi kommer därefter ta fram ett eller flera förslagt till dig på rätt takbrygga till lägsta pris.

Weland Ståls lätta och stabila takbrygga för att förflytta sig längs taket. Gångbryggan har en hög sparklist och upphöjd gångyta för bra grepp under svåra förhållanden. Bärläktsteg Svart JÖNÅKER Används och behövs till lägrebyggnader (fasadhöjd max 4meter) då det finns krav på att man ska kunna ta sig upp till skorstenen.


Lämplig vid taklutning under grader. Utförande enligt SS-EN 516. Takbrygga som monteras lodrätt på taket.


En takbrygga gör det säkrare att röra sig på taket i dess längdriktning, till skorstenar och andra objekt som kräver underhåll. Säkra takbryggor finns i de vanligaste RR-kulörerna. Det nyutvecklade Bender Safe är ett smartare och enklare taksäkerhetssystem.

Tätt och enkelt montage via vertikal infästning. Ryckprovad och godkänt på fasadhöjder över m. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. B - Takstege, takbrygga B:Steginfästning för tegel- och betong.


För panntak på råspont, min mm eller k-playwood mm. Snörasskydd Tegelröd till Vittinge Snörasskydd av profildurk. I leveransen medföljer ett komplett paket med anpassad infästning på Vittingepannan T11. Lätt och stabil takbrygga för att förflytta sig längs taket. Med en vågrät halkfri yta, agerar gångbryggan som en säker passage mellan olika installationer på taket.


Robust design med justerbara konsoler för olika. Finns även som m villapaket. Vilken lösning är bäst för ett säkert tak beror på utformning och ålder av taket, fasadhöjd och taklutningar. I flesta fall det måste finnas riktigt fastmonterad takbrygga eller takstege till skorstenen samt glidskydd.


Det är absolut minimum som krävs. Man också måste övervaka att säkerhetsutrustningen underhålls. Bryggan är även godkänd för infästning av livlina vilket gör nockräcket överflödigt på sträckor där bryggan är monterad.


Stabila takbrygga för att förflytta sig längs taket.

Monteras enkelt med den anpassade infästningen i minst mm plåttak. Specialdesignade tillbehör, som bleck och beslag, huvar och taksäkerhet, i matchande färger för kompletta helhetslösningar. Eller ange antal mnär det gäller offert på takplåt. De rundade kanterna skyddar rep som läggs runt takbryggan.


Gedigna kvalitetsprodukter för både små och stora byggprojekt. Förmånliga priser både online och i butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg