onsdag 29 april 2015

Kan inte logga in på spotify

Så här tar du reda på vilket du har. Du behöver inte ditt användarnamn för att logga in. Kontrollera informationen på din enhet. Du kan återställa kontots lösenord och sedan använda det användarnamnet och det nya lösenordet för att logga in.


Varför har mitt konto.

Klicka på aktiveringslänken i din inbjudan. Om din familjemedlem försökt bjuda in dig men du inte fått något e-postmeddelande kan inbjudan skickas manuellt istället. Alla kontoinnehavare måste bo på samma adress för att ha rätt att ta del av Premium for Family.


Familjemedlemmar som bor tillsammans kan ha upp till sex Premium-konton. Ni betalar bara 16kr per månad. Så fort jag lämnar sidan stängs videon (och därmed musiken) av. Du väljer hur många medlemmar som ska anslutas och bjuder in.


De som bjuds in kan INTE ha premium redan!

Attans, tänker du då eftersom nån i din familj redan har eget premiumabonnemang. Vi är här för att hjälpa! Läs mer om funktioner och felsökning och få svar på alla dina frågor. Allt du behöver för att hållas i stämning.


För alla lyssnare, artister, varumärken, utvecklare och musikälskare. Tre gratismånader är inte tillgängliga för användare som redan testat Premium. Jag lyckas inte logga in på mitt nya spotifykonto mikael. Jag hamnar automatiskt på mitt gamla konto mikael. Jag kan inte heller ta bort mitt gamla konto som jag inte längre vill använda.


Kan inte logga in på spotify ? Moa-Förut kunde jag logga in men inte spela låtarna, står att jag är offline, vilket jag inte var. Och nu kan jag inte logga in alls, det står A firewall may be blocking spotify. Har inte fått ett ända mail från spotify på min nuvarande mail så kommer på att jag kanske registrerade spotify på min gamla mail jag ej använt på år. Så när jag försöker logga in på min hotmail, står det att den inte finns. Har lyckats lista ut att om man inte loggat in på sin hotmail på 3dagar så försvinner den helt.


Jag har testat att starta om programmet utan resultat, det är fortfarande Offlinemode. Spotify har all din favoritmusik.

När jag skulle pröva att logga ut och logga in igen resulterade det i att jag inte kommer in. Jag får felkod 11 det står att det är problem med min brandvägg. Om du är nöjd eller vill vänta med att bjuda in fler, går det bra att logga ut och återkomma senare.


Du som äger huvudkontot och är den som bjuder in kan när som helst ta bort och lägga till familjemedlemmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg